Morella s’adapta a les noves mesures covid-19 que entren en vigor el dilluns

 

-Morella s’adapta a les noves mesures covid-19 que entren en vigor el dilluns

L’Ajuntament de Morella obrirà de nou la pista de pàdel, les instal·lacions de tennis de la Fàbrica de Giner, així com tornaran a ser presencials les classes d’idiomes i música.

Obriran les terrasses d’hostaleria fins les 18 h, amb les limitacions preceptives, i els comerços estaran oberts fins les 20 h

Morella es manté amb 0 contagis, avança el procés de vacunació però l’Ajuntament recomana no abaixar la guàrdia i seguir amb totes les precaucions

Des d’aquest dilluns, primer de març, la ciutat de Morella entrarà en la fase de xicoteta desescalada que permet les noves mesures aprovades per la Generalitat Valenciana i que afecten, sobre tot, a hostaleria, comerç, pràctica de l’esport individual i centres de formació municipals. En aquest sentit, des del consistori morellà s’obriran la pista de pàdel junt el Poliesportiu Jaume I i les de tennis de la Fàbrica de Giner. De la mateixa manera tornaran a impartir-se classes presencials del Centre Formatiu municipal, com anglès i Escola de Música.

Els comerços del municipi podran romandre oberts tots de nou fins les 20 h. i els essencials podran continuar amb el seu horari habitual. La hostaleria podrà estar oberta fins les 18 hores només a la terrassa, guardant les restriccions establertes com consumir assegut en taula, no més de 4 clients per taula, estar amb la mascareta posada i no usar el servei més d’una persona. També caldrà mantenir la higiene i la distància entre taules d’al menys 1,5 m.

Pel que fa als espais oberts les reunions no excediran el número de 4 persones. A les cases i espais tancats les limitacions són de dos persones, tret que siguen convivents. Es manté la limitació de mobilitat entre les 22h. i les 6h i el tancament perimetral de tota la Comunitat Valenciana, encara que s’ha eliminat el de les ciutats amb més població per als caps de setmana, com Castelló o Vila-real.

L’Ajuntament de Morella recomana seguir les normes de manera estricta per tal de poder mantenir-nos en el número de 0 contagis que gaudim des de fa unes setmanes. Per altra banda, continua a bon ritme el procés de vacunació, una vegada vacunats els majors de 90 anys, s’està procedint a injectar la vacuna als majors de 80 anys i grans dependents. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, valora com a molt positiu aquest fet i destaca que ‘la vacunació i el bon comportament social fa que a Morella puguem tindre un dels moments amb millors indicadors de la pandèmia’ tot i que recomana no abaixar la guàrdia perquè ‘el coronavirus està ahi i pot atacar de nou en qualsevol moment’.

L’Ajuntament de Morella continua estan informant i assessorant a la població de totes les mesures que cal seguir a cada moment. Aquestes mesures romandran vigents al menys fins el 14 de març i per part de la Policia Local es donarà suport en la senyalització i posada en funcionament d’estes indicacions a tots els establiments.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar