Morella Negra se celebrarà el dissabte a través del seu canal de YouTube

 

 

Morella Negra se celebrarà el dissabte

El festival de novel·la negra es retransmetrà a través del seu canal de YouTube a les 18.00 hores

La 6a edició del festival entregarà el premi Tuber Melanosporum a la millor novel·la negra escrita per un autor o autora novell

 

Morella, 22 de febrer de 2021 – Morella Negra com la Trufa celebrarà el dissabte 27 de febrer la seua 6a edició. Aquesta està marcada per la pandèmia de la COVID-19, les seues mesures de seguretat i restriccions, per la qual cosa, el festival de novel·la negra retransmetrà tot l’esdeveniment a través del seu canal de YouTube i a www.morellanegra.com a partir de les 18.00 hores. A més, l’entrega del V Tuber Melanosporum serà l’acte central amb la  seu situada al Teatre Municipal de Morella.

Cal recordar que 21 días de ira, de David Casals-Roma de l’editorial Grupo Tierra Trivium; El Demonio de Laplace, de Jon Aramendía de l’editorial Eunate; El despertar del navegant, de Maribel Torres de l’editorial Llibres del Delicte; Perros con placa, de Mario de la Rosa de l’editorial Libros Indie; i Sin reglas, d’Isabel Arranz de l’editorial Planeta són les novel·les que opten al Tuber Melanosporum 2021. Aquest premi s’entrga a la millor novel·la escrita per un escriptor o escriptora novell, en este cas, escrita entre l’1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost del 2020. Així, el jurat de Morella Negra ha escollit aquestes cinc finalistes de les 23 que es van presentar i les 13 que complien tots els requisits del guardó.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa ha reunit cada any als i les amants d’aquest gènere literari amb especialistes, escriptors i escriptores durant les cinc edicions celebrades fins ara”. L’edil ha explicat que “aquest any la programació s’adapta a les mesures i restriccions que provoca la pandèmia” i ha volgut “agrair a l’organització la seua implicació en aquest preparar tots els actes, adaptar-se a la situació i fer arribar el festival al públic a través d’internet”.

D’altra banda, el comissari de Morella Negra com la Trufa, Jorge García, ha destacat que “Morella Negra tindrà lloc el dissabte al Teatre Municipal de Morella i es podrà seguir a través del canal de Youtube del festival i les seues xarxes socials a partir de les 18.00 hores”. Jorge ha comentat que “hem reduït la programació i l’hem adaptat a un format d’un sol dia on oferirem, sobretot, l’entrega del V premi Tuber Melanosporum i parlarem amb els escriptors i escriptores finalistes d’aquest”.

Programació de Morella Negra com la Trufa

La 6a edició del festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa arrancarà amb la presentació a les 18.00 hores amb la intervenció del comissari, representació de l’Ajuntament de Morella i de la diputació de Castelló. A continuació, a les 18.20 hores, començarà l’entrega del premi Tuber Melanosporum i a les 18.30 hores tindrà lloc l’entrevista amb el guanyador o guanyadora del certamen. Finalment, a les 19.00 hores, el comissari acomiadarà el festival.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar