Morella inicia les Rutes Solidàries

 

Morella inicia les Rutes Solidàries
Aquesta és una iniciativa de l’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella per a col·laborar amb el banc d’aliments
Aquesta pretén incentivar l’esport de muntanya i les rutes del terme de Morella

Morella, 28 de febrer de 2021 – L’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella van presentar el divendres la iniciativa Rutes Solidàries. Aquesta iniciativa per a fomentar l’esport de muntanya com el senderisme entregarà un dorsal a les persones que vulguen participar i, per cadascun d’aquestos, entregarà un quilogram de menjar, productes d’higiene o de neteja al banc d’aliments. Les rutes solidàries duraran fins al 30 d’abril.
Les persones que vulguen participar han d’enviar el seu nom, cognoms i correu electrònic o el número de WhatsApp a [email protected] amb l’assumpte DORSAL SOLIDARI. D’aquesta manera, es rebrà el dorsal, el qual cal imprimir per a eixir en les rutes. Després, cal enviar la foto amb el dorsal o pujar-la a les xarxes socials i etiquetar a l’Ajuntament de Morella, així com explicar quina ruta s’ha seguit. A més, si es fa un segment d’Strava dels recorreguts de la Trails Denes de Morella a partir del 15 de març, s’entrarà en un sorteig de merxandatge de la cursa.
La presentació va comptar amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d’Esport, Judit García i els organitzadors de la Trails Denes de Morella, Hugo Adell i Diego Aguilar. La regidora va destacar “la importància de l’esport per a tots els públics com les rutes pel nostre terme amb activitats per a diferents nivells”. A més, ha explicat que “aquesta és una iniciativa on poden participar persones de totes les edats i nivells i que serveix per a incentivar la pràctica esportiva i col·laborar amb el banc d’aliments”. Finalment, ha explicat que “la Trails Denes de Morella no es va poder celebrar l’any passat i en aquest estem pendents de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19, així com de les restriccions i mesures de seguretat perquè puga tindre lloc”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar