Morella avança en la vacunació i es prepara per a albergar el procés massiu

Ahir va tindre lloc una reunió a l’Hospital de Vinaròs per a preparar la vacunació massiva en les poblacions

Avui s’ha inoculat la segona dosi de la vacuna a les usuàries i usuaris i al personal sanitari del Centre de Dia

Morella, 11 de març de 2021 – L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, van mantindre ahir una reunió a l’Hospital Comarcal de sobre el procés de vacunació massiva. Com ja havia informat la Conselleria de Sanitat, hi ha un total de 161 centres de vacunació massiva en tota la Comunitat Valenciana, entre ells Morella. A la reunió van participar junt amb altres poblacions del Departament de Salut de Vinaròs que també albergaran estos centres.

En aquest encontre es van explicar les característiques i necessitats previstes per albergar els centres de vacunació. Així, des de l’Ajuntament de Morella es va traslladar la màxima col·laboració com s’està realitzant des de l’inici de la pandèmia. Així, la pròxima setmana s’ha programat una reunió amb els serveis tècnics i mèdics per a coordinar tots els preparatius. Cal explicar que els centres es volen tindre enllestits a principis d’abril.

Rhamsés Ripollés ha destacat que “la vacunació és la gran esperança i la màxima prioritat. Per tant, des de l’Ajuntament de Morella hem traslladat la màxima col·laboració i posarem tota la infraestructura i serveis personals que disposem i siga necessari a disposició dels serveis mèdics”. L’edil ha afegit que “ens hem emplaçat a reunir-nos la setmana que ve per a estudiar els centres que puguen albergar el centre de vacunació a Morella”.  Rhamsés ha recordat que “aquesta vacunació serà per a gent entre 18 i 80 anys. D’altra banda, continua la vacunació dels col·lectius més vulnerables com és el Centre de Dia i les persones majors de 80 anys”.

Vacunació al Centre de Dia de Morella

Continua el procés de vacunació contra la COVID-19 sobre el qual avui s’inoculen les segones dosis a les persones majors de 90 anys i a les professionals sociosanitàries d’ajuda a domicili, així com a totes les usuàries i usuaris i professionals del Centre de Dia. D’aquesta manera, segueix la protecció de les persones més vulnerables enfront d’aquest virus. També té lloc la vacunació al Centre de Salut de les persones majors de 80 anys. Així, Rhamsés ha apuntat que “és un pas molt important per al centre i que, a poc a poc, puga recuperar tota la seua activitat i suport a les famílies, usuàries i usuaris”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair el gran treball de la regidoria i el Centre de Dia per a prestar la millor atenció possible durant tot este temps”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar