Més de 200 participants en les Rutes Solidàries de Morella

Aquesta és una iniciativa de l’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella per a col·laborar amb el banc d’aliments

Rutes Solidàries 1 dorsal = 1kg pretén incentivar l’esport de muntanya i les rutes del terme de Morella

Morella, 20 de març de 2021 – L’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella van iniciar fa unes setmanes la iniciativa Rutes solidàries 1 dorsal = 1kg. Aquesta ja compta amb 206 participants per a incentivar la vida saludable, l’esport de muntanya i les diferents rutes del terme per a tots els públics. A més, es tracta d’un projecte solidari que col·labora amb el banc d’aliments amb menjar, productes de neteja i higiene on ha participat gent de totes les edats i ja s’han recollit més de 200 quilos.

Cal recordar que les persones que vulguen participar han d’enviar el seu nom, cognoms i correu electrònic o el número de WhatsApp a [email protected] amb l’assumpte DORSAL SOLIDARI. D’aquesta manera, es rebrà el dorsal, el qual cal imprimir per a eixir en les rutes. Després, cal enviar la foto amb el dorsal o pujar-la a les xarxes socials i etiquetar a l’Ajuntament de Morella, així com explicar quina ruta s’ha seguit. A més, si es fa un segment d’Strava dels recorreguts de la Trails Denes de Morella s’entrarà en un sorteig de marxandatge de la cursa.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “és una iniciativa solidària i ens alegra que tinga tanta acceptació i participació, ja que ajudarà a molta gent que ho necessita”. L’edil ha recordat que “qualsevol persona pot participar en aquesta iniciativa en rutes fàcils per a totes les edats” i ha aprofitat per a “animar a més gent a participar i compartir un hàbit tan saludable com caminar o córrer pel terme de Morella”. Finalment, ha explicat que “la Trails Denes de Morella no es va poder celebrar l’any passat i en aquest estem pendents de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19, així com de les restriccions i mesures de seguretat perquè puga tindre lloc”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar