Marta Barrachina vetlarà perquè les ajudes dels incendis s’activen immediatament i posa com a exemple l’agilitat del Govern del PP

 

  • La presidenta provincial del PP de Castelló i diputada, Marta Barrachina, adverteix al PSOE que l’acord aconseguit “ni és una carta en blanc ni es pot eternitzar”
  • “El Govern del PP amb Javier Moliner al capdavant va activar en 4 dies una línia d’ajudes de 100.000 euros després del foc que va afectar l’Alt Palància l’any 2012”, recorda Barrachina

 

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló i diputada, Marta Barrachina, vetlarà perquè les ajudes per als afectats pels incendis de Les Useres i Bejís s’activen “immediatament”. Així ho ha afirmat rotunda aquest dimarts Marta Barrachina en el ple que s’ha celebrat en la Diputació Provincial de Castelló i en el qual el conjunt dels partits polítics han segellat una declaració institucional amb les mesures que va presentar el Partit Popular el passat 24 d’agost després de reunir-se amb alcaldes i portaveus de municipis afectats dies després que començara el primer dels incendis que han arrasat més de 20.000 hectàrees a la província de Castelló.

La líder del PP de la província de Castelló ha advertit a l’equip de Govern de PSOE i Compromís en la Diputació Provincial que l’acord, que s’ha aconseguit gràcies a la iniciativa del PP després d’escoltar els afectats i registrar les seues demandes en l’entitat provincial, “ni és una carta en blanc ni es pot eternitzar”. “Exigim que les bones intencions que hui s’aproven es posen en marxa i al servei dels veïns afectats de manera immediata. Estarem vigilants perquè els anuncis no s’eternitzen”, ha advertit en el ple la presidenta provincial del PP de Castelló.

A més, la líder provincial del PP ha volgut demostrar que “voler és poder” i ha posat com a exemple l’agilitat en l’aprovació de mesures econòmiques en l’incendi registrat en 2012 que també va tindre com a escenari la comarca de l’Alt Palància. Llavors, l’equip de Govern de la Diputació Provincial de Castelló liderat per Javier Moliner va aprovar avançar als afectats una línia d’ajudes de 100.000 euros als pocs dies que començara l’incendi.

“El Partit Popular sap que la Diputació té una responsabilitat directa amb els castellonencs. La Diputació de Castelló compta amb els mitjans tècnics i humans necessaris per a donar resposta als afectats pels incendis de Les Useres i Bejís, de la mateixa manera que es va fer en 2012, per això estarem vigilants perquè es complisquen tots els punts que ha proposat el PP i que han sigut recolzats pel conjunt dels partits polítics”, ha destacat Marta Barrachina.

“L’equip de Govern de la Diputació ha tardat un mes per a aprovar una declaració d’intencions quan en 2012 es van tardar dies a aprovar ajudes. El PP no permetrà que les ajudes que tant necessiten els afectats s’eternitzen. El Govern de la Diputació ha d’estar a l’altura”, ha recalcat la líder provincial del PP.

D’altra banda, en el ple també s’ha aprovat una declaració institucional amb el suport de tots els partits per a exigir a Consell i Govern d’Espanya el rescat de la ceràmica amb rebaixes del preu del gas i dels drets d’emissió, entre altres mesures per a fer front a la crisi de preus en l’energia.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar