Marta Barrachina urgeix al PSOE que passe de les paraules als fets en les ajudes després dels incendis: “Castelló no pot esperar”

 

  • La presidenta provincial del PP de Castelló i diputada, Marta Barrachina, sol·licita a la Diputació la màxima celeritat i cobertura per a tots els municipis afectats 
  • “Els ajuntaments i els veïns afectats pels incendis de Bejís i les Useres necessiten una actuació ràpida per a recuperar la normalitat com més prompte millor”, afirma Barrachina

 

 La presidenta provincial del Partit Popular de la província de Castelló i diputada, Marta Barrachina, urgeix al PSOE de la Diputació Provincial de Castelló que passe de les paraules als fets a l’hora de dotar de les ajudes necessàries als municipis afectats pels incendis de Bejís i les Useres. “La província de Castelló no pot esperar, els ajuntaments i els veïns afectats pels incendis de Bejís i les Useres necessiten una actuació ràpida per a recuperar la normalitat com més prompte millor”, explica Barrachina.

La màxima dirigent del PP a la província de Castelló sol·licita a la Diputació Provincial de Castelló la màxima celeritat i cobertura per a tots els municipis afectats i lamenta que el Boletín Oficial del Estado (BOE) continue sense publicar les ajudes anunciades. “La Diputació Provincial de Castelló, com a ajuntament d’ajuntaments, ha d’estar al costat de cada afectat amb els fons oportuns per a garantir que si el Govern d’Espanya no cobreix amb les seues ajudes les despeses derivades de la tragèdia, el que és l’ajuntament d’ajuntaments ha de demostrar que està a l’altura de les necessitats dels castellonencs”, subratlla Marta Barrachina.

A més, la líder provincial del PP recorda que es compleix una setmana des que el Grup Popular de la Diputació de Castelló, acompanyat d’alcaldes afectats pels incendis, sol·licitara la celebració d’un ple extraordinari per a abordar totes les necessitats després de la tragèdia. No obstant això, “una setmana després, el PP continua sense rebre cap resposta del Govern de PSOE i Compromís”, lamenta Barrachina. “Esperem que el president socialista José Martí puga donar una resposta a les demandes del PP i dels alcaldes afectats ara que ha esgotat el seu mes de vacances”, indica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló i diputada recorda que les ajudes d’emergència pels incendis han d’incloure tant els béns públics com els de caràcter particular, com poden ser els danys causats en segones residències. A més, la líder provincial del PP recorda que la corporació provincial va aprovar sota la gestió del PP a l’octubre de 2018 ajudes en tot just cinc dies davant un episodi de tempestes i pluges torrencials, “mentre ara la Diputació encara no té res previst ni se sap res tampoc encara de les ajudes promeses pel Govern de Pedro Sánchez, ja que no s’ha publicat res en el BOE encara”.

“El PP de la província de Castelló ha estat i continuarà estant al costat dels municipis i els veïns afectats: Altura, Barracas, Bejís, Jérica, Sacañet, Teresa, Torás, el Toro, Viver (incendi de Bejís) i Costur, Figueroles, Llucena i les Useres (incendi de les Useres) necessiten que la Diputació atenga les seues necessitats”, conclou Barrachina.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar