Marta Barrachina treballa al costat de la Generalitat per a atendre en primera persona les necessitats de millora d’infraestructures a la província

La presidenta de la Diputació de Castelló visita el municipi de la comarca del Alto Mijares al costat del secretari autonòmic d’Infraestructures per a recollir i atendre les seues demandes i necessitats

“Des de la Diputació tenim l’important paper de ser mediadors per a aconseguir desbloquejar projectes que dinamitzen i reactiven els municipis de la nostra província”, ha indicat Marta Barrachina

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, treballa al costat de la Generalitat per a atendre en primera persona les necessitats de millora d’infraestructures a la província.

El compromís de la Generalitat Valenciana, que presideix Carlos Mazón, amb la província de Castelló s’ha materialitzat en aquesta ocasió amb la visita del secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, José Vicente Dómine, al municipi de Fanzara al costat de la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, i l’alcalde de la població, Marc Diago.

El secretari autonòmic ha pres bona nota de les necessitats que li han traslladat tant la presidenta com l’alcalde, els qui li han explicat, entre altres qüestions, la necessitat de millorar el pont d’accés més directe al municipi, ja que es tracta d’una infraestructura que és clau tant per als veïns de Fanzara com d’altres municipis de la comarca del Alto Mijares.

Com ha reafirmat la presidenta, Marta Barrachina, “hui som ací per a mantindre el nostre compromís d’escolta activa i per a continuar complint”, i ha explicat que “gràcies a la intermediació i a la reivindicació de la Diputació es pretén poder escometre obres necessàries per a la millora dels serveis i, per tant, per a la millora de la vida dels veïns de Fanzara i del conjunt dels castellonencs”.

En l’actualitat, el pont d’accés a Fanzara és de sentit únic per als vehicles de tracció motora i compta amb un carril bici. Tal com ha traslladat l’alcalde, una de les reivindicacions dels veïns de Fanzara és aconseguir una millora en l’accés principal a la localitat. Atés que l’amplària del pont sobre el riu Millars impedeix que puguen coexistir dos sentits de circulació i un carril cicle-per als vianants, una de les opcions podria ser que el pont tornara a ser de doble sentit, amb una ampliació de la calçada i fer una passarel·la paral·lela per a vianants i bicicletes.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha informat que aquesta actuació “reforçaria la mobilitat, la seguretat i l’accessibilitat i, per tant, sumaria benestar entre els veïns i visitants de Fanzara, sent aquest un dels principals objectius de tot l’equip de govern provincial”.

A més, Marta Barrachina ha incidit en què “des de la Diputació de Castelló continuarem apostant per la millora de les infraestructures en el nostre territori, ja que és una de les reivindicacions més demandades pels nostres alcaldes i veïns i des de l’administració provincial treballarem per ampliar aquest tipus d’actuacions”.

La màxima representant de la institució provincial ha finalitzat dient que “des de la Diputació de Castelló tenim l’important paper de ser mediadors per a aconseguir desbloquejar projectes que dinamitzen i reactiven els municipis de la nostra província”. “La Generalitat Valenciana que presideix Carlos Mazón és una aliada per a atendre les necessitats que tenim a la nostra província”, ha conclòs la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar