Marta Barrachina reivindica a Sant Jordi l’artesania com a motor econòmic de l’interior

 

  • La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, posa en valor l’experiència d’una cita “que és exemple i model de les capacitats d’una província que reivindica oficis tradicionals com a pilars econòmics que creguen ocupació”
  • La líder provincial del PPCS celebra l’obstinació d’un alcalde, Iván Sánchez, “que és exemple de les bones polítiques que només el PP garanteix. Estem preparats per a ser el canvi que cada vegada més veïns ens reclamen”

 

 El múscul de la tradició com a exemple de desenvolupament i oportunitats es dona des de hui cita a Sant Jordi en el si de la vintena edició de la seua Mostra d’Oficis Tradicionals. “Un exemple de com l’artesania és garantia de desenvolupament per a una província que té en el seu interior un territori privilegiat”. 

Així ho ha considerat la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, en la seua visita hui a Sant Jordi amb motiu de la inauguració d’aquest esdeveniment que és el primer en la seua categoria de tota Espanya. “Aquest cap de setmana Sant Jordi concentra l’orgull de tants artesans que segueixen obstinats a regalar-nos el seu esforç i el seu treball. El que hui és una via d’ocupació i nòmina per a tantes famílies que aposten per oficis tradicionals que són orgull d’aquesta província”. 

La líder provincial, que ha acompanyat a l’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, al costat dels diputats provincials Mª Ángeles Pallarés i Andrés Martínez, així com l’alcalde de San Rafael del Río, Domingo Giner, ha gaudit d’una cita que reuneix més d’un centenar d’artesans “que reivindiquen els seus oficis gràcies a cites que són possibles amb l’obstinació i convicció d’alcaldes com Iván Sánchez”. 

Un “exemple de les polítiques útils del PP que s’obstinen a garantir benestar i desenvolupament a l’interior, i treballen cada dia per sumar i millorar”. En el PP “estem preparats per a continuar aportant la nostra experiència de gestió, la responsabilitat i l’estabilitat a cada racó de la nostra província aplicant altres polítiques que garantisquen el canvi que cada vegada més ciutadans demanden”, ha conclòs la líder del PPCS.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar