Marta Barrachina reforça la seua col·laboració amb Labora per a incentivar l’ocupació a la província

La presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, es reuneix amb la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Marisa Mezquita, per a abordar noves línies de col·laboració i millorar la qualitat de l’ocupació a la província

Marisa Mezquita ha avançat que des de les dues institucions s’està treballant en un conveni de col·laboració per a poder potenciar l’emprenedoria en les zones despoblades de la província

“Necessitem superar els reptes de manera conjunta i agraïm el treball que està realitzant Marisa Mezquita al capdavant de Labora. El compromís adquirit amb la nostra província és bàsic perquè el desenvolupament econòmic i l’ocupació són reptes per a tots”, manifesta la presidenta

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha traçat noves línies de col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana (Labora) amb l’objectiu d’impulsar accions que fomenten l’ocupació i l’activitat econòmica en els 135 municipis de la província.

Amb eixos desafiaments, la màxima representant de la institució provincial s’ha reunit amb la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Marisa Mezquita. Així, en la trobada que ha tingut lloc en el palau provincial també han sigut presents la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló i responsable de l’àrea Econòmica, María Ángeles Pallarés, així com el diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés.

“En aquesta primera trobada hem estudiat fórmules de col·laboració que generen iniciatives per a potenciar l’ocupació a la província de Castelló”, ha manifestat Marta Barrachina. La primera presidenta de la Diputació Provincial de Castelló ha explicat que el propòsit d’aquesta trobada resideix a planificar, de manera conjunta, propostes que “generen ocupació estable i de qualitat, fomentar el desenvolupament empresarial i propiciar les condicions òptimes per a la creació d’ocupació a Castelló. I, amb això, estimular economia en tot el nostre territori”, ha indicat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló.

En aquest sentit, Marta Barrachina ha assegurat que “des que iniciem el mandat, el principal objectiu de l’equip de govern que tinc l’honor de presidir ha sigut sempre el mateix, donar les màximes oportunitats als 135 municipis que conformen la nostra província”.

Pel que ha afegit que “estem treballant per a reactivar el paper fonamental que juguen tots i cadascun dels pobles en el desenvolupament i creixement que ha de liderar Castelló de la mà de l’ocupació”.

La presidenta de la Diputació ha manifestat “la forta vocació que té la institució provincial per a generar les eines necessàries que possibiliten als aturats de la província trobar un treball”. En aquest sentit, ha posat en valor el treball que està realitzant Marisa Mezquita al capdavant del Labora, així com la seua implicació i compromís per a incentivar l’ocupació a la província de Castelló. “Sense l’esforç i el treball d’entitats com Labora seria impossible incidir en el foment de l’ocupació i lluitar contra la desocupació”. “Hem d’anar plegats perquè les nostres comarques experimenten un important creixement econòmic”, ha declarat Marta Barrachina.

Finalment, la màxima representant de la Diputació ha manifestat que “des de la institució provincial continuarem sent l’altaveu dels nostres veïns perquè les oportunitats arriben a la nostra província, perquè comptar amb un treball digne és indispensable per a poder construir un projecte de vida digne a Castelló”.

En aquest sentit, la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha ressaltat que “estem fent una forta aposta per l’ocupació i fruit d’això són les nombroses accions i activitats que estem duent a terme des de l’inici del mandat per a intentar aconseguir ocupació de qualitat a la província de Castelló. Perquè l’ocupació de qualitat és la pedra angular del nostre benestar, de la nostra qualitat de vida i d’una una societat lliure de desigualtats”, ha indicat la vicepresidenta.

Per part seua, Marisa Mezquita, ha avançat que des de les dues institucions s’està treballant en un conveni de col·laboració per a poder potenciar l’emprenedoria en les zones despoblades de la província.

Mezquita ha posat l’accent que és la primera vegada que Labora ofereix a la Diputació de Castelló un conveni per a poder oferir subvencions a les persones que vulguen emprendre. “La Diputació de Castelló està fent un treball magnífic d’acompanyament als municipis que estan en risc de despoblament i té una estructura sòlida i capaç que des de Labora potenciarem amb aquest conveni”, ha manifestat.

Mezquita ha reconegut que sectors tan importants per a Castelló com el tauleller, el de cítrics o el tèxtil “s’estan veient afectats per les últims conflictes armats per l’increment de preus dels combustibles”. En aquest sentit, ha assegurat que des de Labora, a través de la Diputació de Castelló s’oferirà un servei d’assessorament, acompanyament i orientació a totes les persones que s’han vist afectades.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar