Marta Barrachina reforça el suport a les festes d’interés turístic de la província en el Dia de les Paelles de Benicàssim

  • La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló assistix a la popular festa catalogada d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana i que cada any congrega a més de 30.000 persones
  • El Govern Provincial, fidel al nostre compromís amb la divulgació i posada en valor de les festes i tradicions de la província, continuarem donant suport a les festes d’interés turístic”, ha afirmat la màxima representant de la institució provincial

 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reforça el suport a les festes d’interés turístic de la província en el Dia de les Paelles de Benicàssim.

La primera presidenta de la Diputació ha participat hui en la popular festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic per part de la Generalitat Valenciana i que congrega cada any a més de 30.000 persones, convertint per un dia a Benicàssim en la capital turística de la província.

Per a Marta Barrachina, “el Dia de les Paelles de Benicàssim és un exemple de com una festa que va començar en 1980 ha anat cobrant una gran rellevància i importància fins a convertir-la en una festa marcada en el calendari pels milers de visitants que venen procedents de diferents de la província i fins i tot més enllà del territori espanyol”. La màxima representant de la institució provincial ha recorregut al costat de l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, els carrers del municipi on el cuinat de les paelles i el bon ambient s’han conjugat a la perfecció.

La presidenta de la Diputació de Castelló ha afirmat que “el govern provincial, fidel al nostre compromís amb la divulgació i posada en valor de les festes i tradicions de la província, continuarem donant suport a les festes d’interés turístic”. En eixe sentit, Marta Barrachina ha recordat el suport de la institució provincial dirigit a esta mena de festes i que queda reflectit en el Pressupost de 2024.

Així, amb l’objectiu que el compromís ferm siga efectiu i aconseguir que eixes festes i tradicions pervisquen i siguen part del futur de la província, la Diputació de Castelló ha reforçat el seu suport reservant 125.000 euros per a subvencions a ajuntaments destinades a l’organització de festes de declarades d’interés turístic. Incidir en què este import, inclòs en el Pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme, s’incrementa perquè els ajuntaments que compten amb la declaració de municipi turístic puguen també ser beneficiaris d’estes, ja que estaven exclosos en l’exercici anterior.

Recordar a més que l’impuls a les Festes d’Interés Turístic és un dels quatre eixos principals d’actuació del Pressupost del present exercici del Patronat Provincial de Turisme. Uns comptes que ascendixen a quasi 9,5 milions d’euros i que tenen la fi de posicionar la província de Castelló com a destinació turística d’excel·lència. A més del suport a les festes de la província, els comptes 2024 per al Patronat Provincial de Turisme reflectixen l’aposta de la Diputació de Castelló per reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor, així com reforçar el suport als festivals de música perquè Castelló siga Terra de Festivals i donar més impuls a Castelló com a escenari cicloturístic. Així mateix, durant el pròxim exercici es continuarà potenciant el turisme de sol i platja, major recurs turístic de la província.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la