Marta Barrachina reconeix el paper fonamental i imprescindible de les dones de la província en la trobada de la Federació de Mestresses de Casa

La presidenta de la Diputació de Castelló assistix al dinar de germanor celebrada a Benicàssim i que ha reunit al voltant de 160 mestresses de casa de la província

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha reconegut el paper fonamental i imprescindible de les dones de la província en la trobada de la Federació de Mestresses de Casa.

La dirigent provincial ha assistit al menjar de germanor que ha tingut lloc este dimecres en el Palasiet, a Benicàssim, i que ha reunit al voltant de 160 mestresses de casa de la província. Durant la trobada de convivència entre les dones de la província, la presidenta de la Diputació de Castelló ha incidit en el compromís de la institució provincial per avançar en la sensibilització, la prevenció i formació sobre la igualtat d’oportunitats i de tracte entre dones i homes. Dins d’eixe compromís, Marta Barrachina ha indicat que des de la Diputació de Castelló s’està treballant en la posada en marxa del Consell Provincial de la Dona, un òrgan participatiu que tindrà la comesa de vetlar per les condicions que possibiliten la igualtat efectiva entre dones i homes, així com aconseguir la plena participació de les dones en la vida ciutadana, política, econòmica, social i cultural de la província.

En l’actualitat, la província registra més de 9.900 dones federades a la província i són 42 les associacions federades de Mestresses de Casa en el territori castellonenc.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar