Marta Barrachina recolza l’acord amb el Consell de Carlos Mazón per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern en l’àmbit local

La presidenta de la Diputació firma el conveni de col·laboració amb el president de la Generalitat per a la concessió d’ajudes a entitats locals de menys de 20.000 habitants perquè realitzen accions de transparència i foment de la participació ciutadana

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha recolzat l’acord amb el Consell de Carlos Mazón per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern en l’àmbit local.

La dirigent provincial ha assistit esta vesprada al Palau de la Generalitat per a materialitzar el conveni de col·laboració amb el president de la Generalitat per a la concessió d’ajudes destinades a entitats locals de menys de 20.000 habitants perquè realitzen accions de transparència i foment de la participació ciutadana.

La presidenta de la Diputació de Castelló ha mostrat el compromís de la institució provincial per a promoure les polítiques de transparència a nivell provincial i facilitar l’exercici dels drets d’accés d’informació. “En el Govern Provincial de la Diputació de Castelló creiem en un govern obert que promoga la transparència, la participació i la col·laboració ciutadana”, ha expresat Marta Barrachina qui ha incidit en què “entenem la transparència i el govern com a part del nostre ADN”.

Mitjançant este conveni, el Consell destina a la província de Castelló 180.000 euros i per al seu repartiment, dins de cada tipus d’accions, es tindrà en compte el nombre d’habitants de les entitats locals sol·licitants de la subvenció i es garantirà que aquelles que tinguen menys població disposen d’un percentatge de reserva del total dels fons. “Com tota acció coordinada, amb este conveni aconseguirem una millor gestió i evitar duplicitats”, ha conclòs la presidenta de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar