Marta Barrachina reafirma la seua aposta pel turisme i sella un acord amb l’agència de viatges Expedia per a posicionar els establiments d’allotjament de la província de Castelló en el mercat espanyol i del Regne Unit

El Patronat Provincial de Turisme arriba a un acord amb l’agència de viatges Expedia per a dur a terme una campanya de màrqueting i posicionar la província i els establiments d’allotjament turístic en dos mercats estratègics, amb l’objectiu de “atraure nous turistes”, destaca la presidenta de la Diputació

“Cada euro invertit en turisme es multiplica amb la creació de nous llocs de treball i el nostre repte és posar en valor el potencial que té la nostra província. Volem que la gent ens conega i visite Castelló, i amb Expedia reforcem el nostre objectiu”, assenyala Marta Barrachina

La important oferta turística que ofereix la província de Castelló i que ha promogut la Diputació de Castelló en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) ha obert noves oportunitats per a la província. Així ho ha manifestat la primera presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, qui ha posat en valor la “gran faena” que ha realitzat el Patronat Provincial de Turisme en aquesta fira de referència del turisme mundial per a “incrementar el nombre de turistes especialment fora de temporada alta”.

Tant és així que, després d’aliar-se amb Civitatis, la companyia líder en distribució en línia d’excursions, activitats i visites guiades en espanyol del món, el Patronat de Turisme ha arribat a un acord amb l’agència de viatges Expedia per a dur a terme actuacions de màrqueting, per un import total de 130.000 euros, i posicionar la província i els establiments d’allotjament turístic del nostre territori, tant en el mercat espanyol, com en el del Regne Unit. “L’objectiu d’aquesta campanya està centrat en atraure nous turistes a la província de Castelló i que descobrisquen aquesta terra, una terra d’oportunitats”, ha manifestat la presidenta provincial.

“Cada euro invertit en turisme es multiplica amb la creació de nous llocs de treball i el nostre repte és posar en valor el potencial que té la nostra província, des del seu interior, ric en patrimoni, en tradicions i en paisatges, a una gastronomia que cada dia suma més valor a la nostra oferta sota la marca Castelló Ruta de Sabor, i sense deixar de costat l’oferta cultural i esportiva que és múltiple i variada”, ha ressaltat la màxima representant de la institució provincial.

“Volem que la gent ens conega i visite la nostra província i amb Expedia reforcem el nostre objectiu”, ha assegurat Marta Barrachina. En aquest sentit, la màxima representant de la institució provincial ha ressaltat que “la signatura d’aquest acord suposa continuar reforçant el nostre compromís amb l’activitat turística, fent costat als empresaris i vetlant pel benestar dels milers de professionals que ens atenen al capdavant dels negocis i establiments d’allotjament”.

En aquest sentit, la presidenta ha anunciat que la Diputació de Castelló organitzarà una reunió al costat de les empreses del sector privat, així com amb Expedia, amb l’objectiu de “assegurar la presència en aquesta campanya del major nombre d’establiments d’allotjament de la província possible”.

I és que quants més turistes arriben a la província de Castelló, millor serà la rendibilitat per als hotels i els allotjaments turístics, però també per al conjunt de la província. Pel que la presidenta ha explicat que la Diputació de Castelló i el Patronat de Turisme tenen un repte molt important per a aquest 2024, que no és un altre que “captar al major nombre de persones possibles perquè s’acosten a conéixer i gaudir dels nostres 135 municipis, perquè d’aquesta manera estarem contribuint a la generació d’oportunitats d’ocupació i de riquesa en el conjunt del nostre territori”.

Sens dubte, el trinomi de sol, platja i muntanya, no sols és un atractiu turístic, sinó que és un avantatge que marca la diferència. I així ho confirma l’aposta que estan realitzant, cada vegada més, l’empresariat i els turoperadors a la província de Castelló, “un destí envejable, amb més de 120 quilòmetres de costa i un interior que desperta curiositat”, ha finalitzat la presidenta.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar