Marta Barrachina presenta les actuacions promocionals del Patronat Provincial de Turisme per a atraure més turistes a la província de Castelló

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, mostra el seu compromís amb este sector i assegura que “la institució provincial acarona, cuida i protegix el turisme i així ho continuarà fent per a potenciar Castelló com a destinació turística de primer nivell”, destaca

El Patronat Provincial de Turisme executarà en els pròxims tres mesos més de 10 actuacions promocionals amb l’objectiu de donar a conéixer al món l’oferta turística de Castelló i les mil oportunitats que brinda la nostra terra”, ressalta el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha presentat les més de 10 actuacions promocionals que el Patronat de Turisme executarà en els pròxims tres mesos per a atraure més turistes a la província de Castelló.

“El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló participarà en nou fires internacionals amb l’objectiu de reforçar l’aposta de la institució provincial per la desestacionalització i atraure nous turistes a Castelló”. Així ho ha ressaltat la màxima representant de la institució, qui ha posat l’accent en els quatre productes a través dels quals està treballant la Diputació. “Castelló Cycling, Castelló Terra de Festivals, Castelló Ruta de Sabor i Castelló Sènior seran la nostra pedra angular per a aconseguir que la nostra província siga el destí triat pel turista”.

Sense anar molt lluny, este cap de setmana, el Patronat Provincial de Turisme ha participat en la fira gastronòmica Gustoko Bilbao, on ha posat en valor “la gastronomia castellonenca a través de les empreses adherides a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’”, ha indicat Marta Barrachina. “Tots els que s’han acostat a l’estand del Patronat han pogut degustar els productes fets a Castelló i comprovar la qualitat de tots ells”, ha assenyalat el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez.

Esta ha sigut la primera de les actuacions promocionals que durà a terme el Patronat en les pròximes setmanes i que, sens dubte, posa en manifest el compromís de la Diputació de Castelló amb este sector. “Des de l’equip de govern de la institució provincial, que tinc l’honor de presidir, acaronem, cuidem i protegim el turisme i així ho continuarem fent per a potenciar Castelló com a destinació turística de primer nivell”, ha destacat la presidenta de la Diputació.

En este sentit, Marta Barrachina ha manifestat que “Castelló assistix a cadascuna de les fires i esdeveniments amb moltíssima il·lusió per a donar a conéixer el potencial dels 135 municipis que conformen i embellixen la nostra província”. “Som una terra d’oportunitats i el nostre principal objectiu és ensenyar al món les nostres virtuts per a captar més turistes durant tot l’any, i generar, d’esta manera, més llocs de treball i oportunitats per a les nostres localitats”, ha explicat la màxima representant de la institució.

Per part seua, el vicepresident ha posat l’accent que “la gran virtut de la província de Castelló radica en el conjunt de la província, en l’enorme diversitat i qualitat de la seua oferta, amb un clima envejable els 365 dies de l’any, uns paisatges espectaculars de mar i muntanya que permeten a Castelló ser un destí únic”.

Actuacions promocionals

El Patronat Provincial de Turisme assistix esta setmana a ITB Berlín, la fira professional de turisme més important d’Alemanya i “una de les més importants del món”, ha assenyalat la presidenta. Pel que ha explicat que “l’objectiu no és un altre que reforçar la presència de Castelló en el mercat alemany, el qual representa, aproximadament, un 24% de les pernoctacions del turisme intergeneracional que arriba a la província de Castelló”.

Ací la importància d’assistir a este esdeveniment, per a secundar a més “la connexió aèria entre l’Aeroport de Castelló amb Berlín i Düsseldorf”, ha ressaltat el diputat de Turisme.

A més, este divendres i dissabte, el Patronat assistirà a la Expooutdoor Sports Barcelona, una fira especialitzada en turisme esportiu. De la mateixa manera, este dissabte i diumenge, serà present en la carrera de ciclisme The Millars UCI Gran fons Word Sèries a Vila-real, on potenciarà la marca Castelló Cycling.

La setmana vinent, del 15 al 17 de març, el Patronat de Turisme assistirà a la fira generalista B-Travel Barcelona, amb la presència de *coexpositores de destins de la província i empreses turístiques.

El mes d’abril, seguirà el cicle d’esdeveniments per al Patronat de Turisme. Així doncs, del dijous 4 al dilluns 8 d’abril, participarà en la IV Fira de Primavera ‘Castelló Ruta de Sabor’ que se celebrarà en la Plaça de Sète del Grau de Castelló. A més, del 22 al 25 d’abril, diferents empreses productores pertanyents a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ assistiran a una de les fires d’alimentació més importants d’Europa, Saló de Gurmets Madrid. I, també a Madrid, el Patronat estarà els dies 27 i 28 en la fira del corredor de la Marató de la capital d’Espanya.

Així mateix, del 25 d’abril al 26 de maig, tindrà lloc la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques organitzades pel Patronat Provincial de Turisme amb la participació de restaurants associats a la marca de qualitat gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’. “Un mes per a gaudir dels millors plats i de la millor gastronomia”, ha assegurat Marta Barrachina.

En este sentit, el vicepresident ha destacat la tercera edició del Festival Gastronòmic ‘Castelló Ruta de Sabor’ que se celebrarà del 3 al 5 de maig en Alcossebre, i que comptarà, tal com ha comentat “amb la presència d’empreses productores i restaurants associats a la marca”. A més, s’habilitarà una zona de showcooking que “comptarà amb la presència de cuiners Estrella Michelin de totes Espanya i diverses actuacions d’entreteniment”, ha anunciat la presidenta de la Diputació.

Altres esdeveniments en els quals participarà el Patronat de Turisme són la Expovacaciones Bilbao, del 10 al 12 de maig; la fira Ciclosferia València, el 17 de maig; la fira de públic general Aratur Zaragoza, del 24 al 26 de maig, i, finalment, serà present en la III Trobada Nacional de Dades Obertes que ha organitzat la Diputació de Castelló a Peníscola, el pròxim 24 de maig, “amb l’objectiu de generar coneixement al voltant de les dades per a l’impuls del sector turístic”, ha rematat la màxima representant de la institució provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar