Marta Barrachina posa en valor les empreses premiades per la Cambra de Comerç de Castelló

  • La presidenta de la Diputació participa en l’acte de lliurament dels premis amb els quals la Cambra de Comerç de Castelló enalteix la internacionalització, el turisme i l’acció social de les empreses

 

 La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha posat en valor les empreses premiades per la Cambra de Comerç de Castelló en els Premis a l’Exportació, Turisme i Guardó Accord 2022.

La primera presidenta de la Diputació ha participat en l’acte de lliurament dels premis amb els quals la Cambra de Comerç de Castelló rendeix tribut i homenatge a aquelles empreses que han vingut destacant en tres àmbits diferents, com són la internacionalització, el turisme o les que han fet de l’acció social un factor essencial en la seua activitat empresarial. “Totes elles, empreses que ja formen part de l’ADN de la província i sumen qualitat i lideratge al nostre teixit empresarial”, ha indicat Marta Barrachina.

La màxima representant de la institució provincial ha fet lliurament de la Menció Especial en la categoria de Turisme, que ha recaigut en el Restaurant Atalaya.

En la present edició també han sigut guardonats, en exportació: Invernaderos y Tecnología, Geotiles i el premi Extraordinari per a BP Oil España; en Turisme: Aquíestoy Caravaning i Mesón Navarro; i quant al Guardó Accord a la qualitat social, ha recaigut en ZT Hotels & Resorts. També hi ha hagut un reconeixement a Iata Espardenyes amb el guardó d’empresa centenària.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar