Marta Barrachina posa en valor la defensa de les tradicions en la presentació del cartell de la Fira Taurina de la Magdalena 2024

  • La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha participat en la presentació oficial d’un cartell que compta amb el suport del Govern Provincial
  • Més enllà del cultural i tradicional, en la Diputació també reconeixem l’impacte dinamitzador i el motor econòmic que els festejos taurins tenen en els municipis de Castelló”, ha incidit la presidenta

 

 “La defensa del nostre territori i el suport a les nostres tradicions són eixos fonamentals d’actuació en esta legislatura”. Així s’ha expressat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, en la presentació oficial del cartell de la Fira Taurina de la Magdalena que ha tingut lloc esta vesprada en el Casino Antic i que compta amb el suport de la institució provincial.

Durant l’acte, presentat per Jorge Casals i el gerent de la plaça de bous de Castelló, Alberto Ramírez, i que ha comptat amb l’assistència del ramader Victorino Martín, s’han donat a conéixer les combinacions de la setmana taurina que es desenvoluparà del 3 al 10 de març.

Com ha expressat la primera presidenta de la Diputació de Castelló durant la seua intervenció, “la tradició taurina és un tresor que mereix ser preservat i celebrat, i la tauromàquia va en l’ADN de la província de Castelló i en l’orgull de pertinença de la nostra terra”. Marta Barrachina ha afirmat que la Diputació de Castelló, com a màxima institució de la nostra província, “hem de ser fidels valedors del nostre, del nostre llegat”. Sobre aquest tema, la institució provincial ha reforçat la seua aposta per al present exercici “i augmentem significativament els recursos econòmics que destinem a impulsar els festejos taurins en els nostres municipis”.

“Més enllà del cultural i tradicional, la Diputació reconeix l’impacte dinamitzador i motor econòmic que els festejos taurins tenen en els municipis de Castelló”, i com a mostra d’això el cartell taurí de les Festes d’Interés Turístic de la Magdalena que hui s’ha presentat i que “és un fidel reflex d’eixe atractiu cultural, festiu i turístic que representa el món del bou”, ha realçat la màxima representant de la institució provincial.

La presidenta de la Diputació de Castelló ha posat l’accent en l’impuls que es realitza des de la institució als somnis, metes i valors, “just el que representa l’Escola Taurina de Castelló, on joves castellonencs entrenen, s’esforcen i es desperten cada dia amb la passió de ser toreros”. “Tots i cadascun d’ells tenen el meu compromís que la Diputació estarà sempre al seu costat”, ha finalitzat la presidenta del Govern Provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar