Marta Barrachina mostra el primer any de gestió en la Diputació de Castelló a través de la mirada de Traver Calzada

  • La institució provincial difon un vídeo amb motiu del primer any de la present legislatura en el qual la presidenta enaltix el treball realitzat perquè el progrés, el desenvolupament i les oportunitats arribe als 135 municipis de la província

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, mostra el primer any de gestió en la institució provincial a través de la mirada de Traver Calzada.

Amb motiu de la celebració del primer any al capdavant de la institució, la dirigent provincial fa un repàs a través d’un vídeo de la gestió duta a terme des del 5 de juliol del 2023 i el treball realitzat perquè el progrés, el desenvolupament i les oportunitats arriben als 135 municipis de la província.

Eixa mirada pels últims 365 dies de l’any es fa a través dels murals que ennoblixen el hall del Palau Provincial, obra de Vicente Traver Calzada. Una vista arrere per a recordar el treball realitzat per part de la Diputació de Castelló, “la casa de tots els veïns”, com indica la presidenta Marta Barrachina. Així, el vídeo mostra els passos donats tant des del Palau Provincial com des de l’exterior, als carrers escoltant i atenent les demandes i necessitats dels veïns; dinamitzant els sectors estratègics de la província “que són el pilar de la nostra terra i la nostra essència”; treballant per mantindre viva la flama de les tradicions, la cultura; fent brillar una província que és música, és sabor, és esport; i posant en marxa infraestructures vitals per a la província.

En conjunt, el vídeo fa un repàs pel camí emprés per part de l’equip de govern provincial per a defendre els interessos del conjunt de la ciutadania d’una terra plena de contrastos “que ens fa únics”. “Durant este any he vist com el millor de la nostra terra és la seua gent, la que lluita cada dia per fer realitat este somni compartit”, afirma la presidenta de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar