Marta Barrachina mostra a Carlos Mazón les ‘joies gastronòmiques’ de Castelló Ruta de Sabor

  • La presidenta de la Diputació acompanya al president de la Generalitat en la seua visita a l’estand del Patronat Provincial de Turisme en Fitur

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha acompanyat al president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, durant la seua visita realitzada este matí a l’estand del Patronat Provincial de Turisme en Fitur.

El president del Consell ha pogut conéixer de la mà de la primera presidenta de la Diputació i del vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, les ‘joies gastronòmiques’ de Castelló Ruta de Sabor. Així, Carlos Mazón ha comprovat tota eixa qualitat dels productes de la província de Castelló que s’engloben sota el paraigua de Castelló Ruta de Sabor, una marca gastronòmica que, després d’anys de consolidació, ja és un senyal d’identitat per a Castelló com a destinació turística.

Així mateix, el president de la Generalitat Valenciana ha conegut les principals propostes per al present any del Patronat Provincial de Turisme, amb el focus posat a potenciar la desestacionalització. Així, Marta Barrachina ha mostrat la forta aposta de la Diputació de Castelló per reforçar, a més de la marca Castelló Ruta de Sabor, Castelló Cycling, Castelló Terra de Festivals i Castelló Sènior.

Castelló vol ser referent del turisme experiencial i al costat del Consell aconseguirem posicionar esta província com un dels destins d’excel·lència els 365 dies de l’any”, ha ressaltat la màxima representant del Govern Provincial, qui ha agraït l’aposta del president de la Generalitat Valenciana per impulsar el turisme de la província i del conjunt de la Comunitat Valenciana, “i per reforçar la professionalitat del sector turístic i reivindicar la indústria turística com una industrial igual d’important que la resta per al desenvolupament i el progrés del nostre territori”.

Durant la seua visita a l’estand, el president de la Generalitat també ha tingut l’oportunitat de saludar als alcaldes, alcaldesses i regidors dels municipis presents en l’actual edició de Fitur, així com a representants del sector empresarial castellonenc. En esta 44a edició, la Fira Internacional de Turisme de Madrid compta amb l’assistència de més de 60 entitats públiques i empreses de la província de Castelló, “una xifra que mostra el gran interés del sector públic i del sector privat per posicionar la província de Castelló com a destinació turística d’excel·lència”. “Creiem en el potencial turístic de la província i volem posicionar el nostre territori en el mapa turístic nacional i internacional”, ha finalitzat la presidenta de la Diputació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar