Marta Barrachina mobilitza a la província “per a portar a Europa les bones polítiques que escolten la terra, la pesca i la indústria de Castelló”

La líder provincial rep a la secretària general del PP, Bufona Gamarra, i al secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, i situa el 9-J com la “oportunitat per a marcar-li la porta d’eixida al Govern de Pedro Sánchez”. “Venen a Castelló amb les mans buides. És el moment d’apostar amb el vot per les polítiques que funcionen i són les del Partit Popular”

“Ens juguem moltíssim”, afirma la líder del PPCS. “Per això és necessari concentrar el vot i donar suport a l’única opció clara que és la del PP. La que treballa a favor dels ciutadans i en defensa del seu benestar. La que entén i atén les necessitats”, afirma acompanyada pel secretari general del PPCS, Salvador Aguilella i la candidata del PPCV a les europees, Marián Cano

La presidenta del PP de Castelló ciutat, Begoña Carrasco, assenyala que “mirant als ulls, com nosaltres sabem fer”, “demane mobilització el diumenge i concentració del vot en el PP. “Si volem un canvi, una Europa forta i un canvi al nostre país, que és el que necessitem, només hi ha una alternativa que és la del Partit Popular”, ha declarat en la seua al·locució

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha llançat un missatge de mobilització als votants perquè el pròxim 9 de juny “portem a Europa les bones polítiques que escolten la terra, la pesca i la indústria de Castelló”.

Ho ha fet en la visita que hui ha realitzat fins a la ciutat la secretària general del PP, Bufona Gamarra, i que ha estat acompanyada pel secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, la candidata del PPCV a les eleccions europees, Marián Cano, el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, i la presidenta del PP de Castelló ciutat, Begoña Carrasco.

La líder provincial del PPCS ha considerat diumenge que ve una “oportunitat per a marcar-li la porta d’eixida al Govern de Pedro Sánchez”. “També als seus ministres, perquè venen a Castelló amb les mans buides, sense portar infraestructures, ni servicis, i sense atendre les demandes que tant necessita la nostra terra”. “Per això és el moment d’apostar amb el vot per les polítiques que funcionen i són les del Partit Popular”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

En opinió de Marta Barrachina, les 72 hores que resten fins diumenge que ve, han de definir el futur no sols d’Europa, sinó també d’Espanya. “Ens juguem moltíssim”. “Per això és necessari concentrar el vot i donar suport a l’única opció clara que és la del PP. La que treballa a favor dels ciutadans i en defensa del seu benestar. La que entén i atén les necessitats”, tal com ha considerat.
Per això, “enfront d’un PSOE que ni està, ni se li espera, ni tampoc reivindica perquè només es dedica a aplaudir als seus”, la líder provincial ha demanat el vot per a “les polítiques que funcionen”. Per això, enfront de “una candidata del PSOE que és la ministra que més mal ha fet a esta terra, està el Partit Popular, que complix la paraula donada”.

 

La política que “mira als ulls”

Per part seua, la presidenta del PP de Castelló ciutat, Begoña Carrasco, ha declarat que “mirant als ulls, com nosaltres sabem fer, als castellonencs els demane mobilització el diumenge i concentració del vot en el Partit Popular. Si volem un canvi, si volem una Europa forta i si volem un canvi al nostre país, que és el que necessitem, només hi ha una alternativa que és la del Partit Popular”.

La presidenta local del PP ha assegurat que “volíem canviar per a governar i governar per a solucionar problemes i per a millorar la vida dels castellonencs. I, honestament, el canvi es va produir i estem demostrant que una altra manera de governar és possible, com sabem fer els governs del Partit Popular, trepitjant el carrer, mirant a la gent, als castellonencs, als ulls i tractant de solucionar els seus problemes, tractant de complir amb la paraula donada. Vam prometre que apostaríem per una ciutat més neta, una ciutat més segura, una ciutat millor il·luminada, una ciutat que brilla amb llum pròpia, una ciutat més verda”, ha declarat.

I amb estos objectius, Begoña Carrasco ha apel·lat al seu compromís de “no deixar a ningú arrere, perquè quan arribem ens trobem una situació dels Servicis Socials completament col·lapsats”. “Per això hem posat en marxa un Pla de Xoc amb 13 treballadors socials per a estar al costat dels quals més ens necessiten. A més, gràcies al canvi que es va produir en la Comunitat Valenciana, també es possibilitarà que compartim amb la Generalitat, que tinguen espai els servicis municipals socials en un edifici emblemàtic per a esta ciutat com és l’Edifici Borrull, que ens servirà per a descongestionar eixa atenció al ciutadà”.

Finalment, la presidenta del PP de Castelló ciutat ha reconegut que “gràcies al canvi en la Comunitat, Castelló prompte tindrà una nova Residència de Majors, que va estar dormint el projecte en un calaix el somni dels justos durant 8 anys per les disputes entre els diferents partits del govern tant a l’ajuntament com en la Generalitat”. Perquè “nosaltres sí que creiem en els nostres majors, nosaltres apostem per ells i estic convençuda prompte començaran les obres i eixa residència serà una realitat. Bé, perquè això és el que ens juguem estes eleccions”, ha conclòs la màxima responsable del PP en la capital de la Plana.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar