Marta Barrachina lidera la veu de Castelló contra l’amnistia “que trenca la lleialtat a la Constitució que Espanya va teixir des de la concòrdia”

La presidenta provincial del PPCS posa en valor al “poble sobirà” que és “igual davant la llei” i no mereix un govern que “impose la desigualtat a canvi d’assaciar l’ambició personal de Pedro Sánchez”. “La Carta Magna és el principal bastió de la nostra democràcia i som ací per a defensar-la”, afirma

La líder del PPCS ha compartit al costat del president nacional del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, els principis sobirans del poble en un acte que ha mobilitzat a centenars de ciutadans de Castelló. “La veu de la nostra província no se silencia”, assenyala Marta Barrachina

El Partit Popular de la província de Castelló ha acudit este diumenge a València per a participar, al costat del president nacional del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, en una concentració per la igualtat dels espanyols enfront de l’amnistia que Pedro Sánchez negocia per a ser investit.

L’encarregada de liderar la veu del territori castellonenc ha sigut Marta Barrachina, líder dels populars a la província, qui ha manifestat el seu desig de ser altaveu “dels nostres veïns, ciutadans lliures i iguals davant la llei, que no accepten l’amnistia com a moneda de canvi per a assaciar l’ego d’un president en funcions, Pedro Sánchez”.

“La lleialtat a la Constitució que Espanya va teixir des de la concòrdia, el valor del jurament que la princesa Leonor de Borbó va formalitzar en un acte històric este passat dimarts i la sobirania del poble espanyol estan per damunt d’atacs letals a la Carta Magna com a principal bastió de la nostra democràcia”.

Per a Marta Barrachina, “la concòrdia que una Transició exemplar va mostrar al món, la trobada ideològica que es va forjar en la Constitució i el poder del Parlament com a màxim òrgan de representació popular no poden ser violentats perquè este país es regeix per unes lleis que a tots ens fan iguals per més que el PSOE pretenga marcar diferències i blanquejar als qui han sigut jutjats, condemnats o, si és el cas, són pròfugs de la llei”.

I en este escenari “el nostre partit, esta gran família que és el Partit Popular i comparteix la igualtat com a principi inalienable de qualsevol espanyol, protegirà estos valors que el Tribunal Constitucional ja ha advertit que no es poden violentar”. “Perquè quan allò que fonamenta una societat és atacat pels seus poders, correm el risc d’aniquilar tot el que ens ha trobat per a començar a sembrar divisions que generen diferències i desacords”.

En este sentit, “el Partit Popular de la província de Castelló serà baluard constitucional enfront dels atacs desmesurats de l’esquerra contra l’Estat de dret. Espanya és un principi que ningú té dret a fraccionar ni a enfrontar i en el PP estem compromesos amb continuar sent l’altaveu del poble sobirà al qual hui el PSOE ha decidit deixar d’escoltar”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar