Marta Barrachina lamenta que Pedro Sánchez vinga a Castelló “amb les mans buides” i “atacs que fan mal a la província”

La líder provincial del PPCS critica que el president del Govern d’Espanya “carregue contra el projecte que majoritàriament han votat els castellonencs i tota la Comunitat Valenciana”. “Continuem construint la millor província que el PSOE destruïx”

La presidenta provincial del PPCS considera que “vindre a la nostra terra sense una inversió i sense cap desig de resoldre urgències ens fa mal. Els ciutadans esperen solucions i recursos que els facen la vida més fàcil, no el menyspreu de Sánchez”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha reivindicat hui en el si del comité de direcció que ha celebrat esta vesprada a Castelló “les inversions que milloren la vida de les famílies de la meua província enfront d’un president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que ve a Castelló amb les mans buides i amb atacs que només ens fan mal”.

La líder del PPCS a nivell provincial explica que “la bona notícia per a Castelló haguera sigut que la visita de Sánchez a Benicàssim per a abrigallar a la nova secretària general del PPCV servira per a anunciar les inversions que des de fa més d’un lustre reclamem”. “Però lamentablement no ha sigut així, ni A7, ni Rodalia, ni parador per a Morella, ni protecció per a la costa ni tampoc Corredor Mediterrani. Res. I això sí fa mal”.

Perquè tal com ha relatat la presidenta provincial del PPCS, “Castelló espera uns Pressupostos Generals de l’Estat que el president del Govern ja ha demorat sine die per pur interés electoral que ens deixen, una vegada més, bloquejats i paralitzats”. “Els ciutadans esperen solucions i recursos que els facen la vida més fàcil, no el menyspreu de Sánchez”.

Per això, la líder dels populars manifesta el seu desig de “continuar construint la millor província que el PSOE destruïx amb el beneplàcit del secretari general del PSPV a Castelló, Samuel Falomir, que guarda silenci encara que això li faça mal al territori. Nosaltres, amb la responsabilitat que ens han atorgat els nostres veïns, continuarem lluitant a tots els nivells per a reclamar el pressupost que pose a Castelló on es mereix”.

Marta Barrachina considera que la província “és el millor escenari” per a “el talent, les oportunitats i el futur”. “Eixe desenvolupament que la ciutadania va demanar de manera majoritària que abanderara el Partit Popular i que hui és una realitat amb el compromís ferm per l’interior, la millora dels sectors productius, el suport a la ceràmica i la defensa de la costa. Amb governs líders que escolten els seus ciutadans i resolen els seus problemes tant a nivell local, amb alcaldesses i alcaldes, com des de la Diputació Provincial de Castelló o la Generalitat Valenciana”.

Per això, “enfront dels atacs socialistes en el PP treballem i complim amb el projecte en el qual majoritàriament van confiar els ciutadans per a exercir el canvi necessari que deixara arrere les promeses incomplides d’un socialisme que va anunciar i no va complir. Nosaltres sí que ho farem, amb fets i amb realitats. Les que des de fa prop de deu mesos gaudixen, aprofiten i compartixen els nostres veïns de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar