Marta Barrachina: “La Vuelta és un esdeveniment únic, no sols des del punt de vista esportiu, sinó també pel gran reclam i la promoció turística que comporta”

La Diputació Provincial de Castelló mostra el seu suport a la prova esportiva que celebra hui la cinquena etapa amb eixida a Morella i meta a Borriana, mentre que demà dijous l’eixida serà des de La Vall d’Uixó

La presidenta, Marta Barrachina, participa en el lliurament de trofeus a Borriana i assegura que la prova ciclista “és una gran oportunitat com a promoció turística, revulsiu econòmic i gran aparador de tota la nostra província”

La província de Castelló se situa aquests dies en el mapa esportiu amb motiu de la celebració de La Vuelta Ciclista a Espanya i des de la Diputació Provincial de Castelló “ratifiquem el nostre suport i compromís amb La Vuelta, un esdeveniment únic, no sols des del punt de vista esportiu sinó també pel gran reclam i la promoció turística que comporta, ja que ens permet difondre i mostrar la imatge de la nostra terra a milions d’espectadors al país, i fins i tot a tot el món”. Així s’ha referit la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, qui ha participat en l’acte de lliurament de premis de la cinquena etapa de la prova esportiva que ha tingut lloc a Borriana, municipi on s’ha situat la meta de l’etapa celebrada durant el dia de hui.

La jornada ha començat a Morella i ha recorregut part de la província passant per Ares del Maestrat, Culla, Les Useres, l’Alcora, Onda, Benitandús i Azuébar, “la qual cosa converteix a la prova ciclista en una gran oportunitat com a promoció turística, revulsiu econòmic i gran aparador de tota la nostra província”, ha subratllat presidenta, Marta Barrachina. Recordar, a més, que el municipi de Borriana ja forma part de la història de la Vuelta a Espanya que aconsegueix ja la 78a edició i ja va ser meta d’una contrarellotge per equips l’any 1990.

La segona jornada a la província de Castelló i sisena etapa de La Vuelta, partirà demà dijous des de la Vall d’Uixó amb rumb a l’Observatori Astrofísic de Javalambre, a Terol. La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, també serà present en el tall de cinta encarregat de donar inici a la sisena etapa.

Dins del suport a totes les parts implicades en el desenvolupament de La Vuelta, des de la Diputació posen l’accent en la gran labor realitzada pels cossos i forces de seguretat “que vetlen perquè tots els que participen en el desenvolupament de la prova, des dels ciclistes fins al cos tècnic, puguen exercir el seu treball amb les màximes garanties de seguretat, fent que la prova només siga notícia pels èxits collits pels competidors i pel correcte desenvolupament de tota la prova”, ha finalitzat la presidenta de la Diputació.

Per a la present edició, la institució provincial destina 140.000 euros i des de la Diputació de Castelló seguiran amb la important aposta per l’esport, tant de les grans proves esportives com La Vuelta a Espanya, com el suport a l’esport base.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la