Marta Barrachina: “La llei d’Amnistia que negocia el PSOE atempta contra la igualtat dels espanyols i els seus efectes són perversos”

La presidenta provincial del PPCS alerta del “perillós missatge” d’una llei que dinamita els pilars de l’Estat de dret. “El risc que correm com a democràcia és incalculable perquè el que Pedro Sánchez planteja és saltar-se la llei. No ho permetrem”

Marta Barrachina apel·la a la responsabilitat del govern en funcions per a convocar unes eleccions. “No és el moment que Pedro Sánchez consulte a les bases del PSOE. És el moment de preguntar-li a Espanya si amnistiar a delinqüents i pròfugs i condonar un deute de 15.000 milions és acceptable”

La líder provincial del PPCS invoca al Tribunal Constitucional i posa en valor la declaració institucional del CGPJ. “Utilitzar la promulgació d’una llei singular per a envair competències pròpies del Poder Judicial com a mitjà de negociació política, constitueix una perversió del règim constitucional”, recorda

El diumenge 12 de novembre, a les 12.00 hores, en la plaça de la Muralla de Castelló, “els ciutadans tenen l’oportunitat de manifestar la seua opinió sobre esta imposició. Perquè això no va d’ideologies, va de sentit d’Estat. I ens ho juguem tot”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha alertat hui en el si de la Junta Directiva Provincial del PPCS, de la situació crítica que viu Espanya amb motiu de les cessions proposades per Pedro Sánchez per a ocupar la presidència del Govern. “La llei d’Amnistia que negocia el PSOE atempta contra la igualtat dels espanyols i els seus efectes són perversos. El missatge que es llança al conjunt de la societat espanyola és molt perillós”, ha declarat.

La líder provincial ha esgrimit que “una negociació política no es pot plantejar sobre l’atac als principis de la Carta Magna. La llei està per a complir-la i davant ella tots som iguals. Si el que ara Pedro Sánchez planteja és crear diferències entre els espanyols, l’efecte que pot derivar d’esta decisió pot ser pervers. Perquè en definitiva se li està dient a la societat que si s’amnistia a delinqüents jutjats i pròfugs de llei, per què no s’amnistiarà a altres delinqüents?”.

La presidenta provincial del PPCS ha invocat en la seua intervenció al Tribunal Constitucional i ha posat en valor la declaració institucional que el CGPJ va aprovar este passat dilluns. “Utilitzar la promulgació d’una llei singular per a envair competències pròpies del Poder Judicial com a mitjà de negociació política, constitueix una perversió del règim constitucional”, ha recordat donant lectura a un dels punts de l’acord.

Mobilització en la plaça la Muralla

Este diumenge 12, a les 12.00 hores, en la plaça de la Muralla de Castelló, “desitgem mobilitzar a tots aquells ciutadans que lliurement vulguen expressar la seua oposició a esta imposició”. Perquè això “no va d’ideologies, va de sentit d’Estat. I ens ho juguem tot”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

Perquè “els ciutadans som poderosos i en nosaltres resideix la sobirania d’esta democràcia amb un vot que té la capacitat de decidir”. “El problema arriba quan un candidat esmente. I això és el que ha fet Pedro Sánchez, mentir a Espanya negant de manera reiterada que mai amnistiaria als qui havien sigut detinguts i jutjats. És més, va arribar a comprometre’s en el debat electoral al fet que ell mateix portaria a Carles Puigdemont a Espanya perquè rendira comptes davant la Justícia”.

D’estes declaracions, en les quals el màxim líder del PSOE va negar a través de ministres, portaveus i candidats qualsevol possibilitat d’una amnistia a l’actual escenari “han passat unes eleccions”. “Un 23J en el qual Pedro Sánchez va canviar de criteri perquè va considerar viable ser investit president a canvi de saltar-se la Constitució. I no ho permetrem”, ha afirmat rotunda Marta Barrachina.

Per tot això, la líder provincial del PPCS apel·la a la responsabilitat del govern en funcions per a convocar unes eleccions. “No és el moment que Pedro Sánchez consulte a les bases del PSOE. És el moment de preguntar-li a Espanya si amnistiar a delinqüents i pròfugs i condonar un deute de 15.000 milions d’euros a Catalunya és legal”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar