Marta Barrachina felicita l’Any Nou als efectius del Consorci Provincial de Bombers i destaca la professionalitat i dedicació del personal davant qualsevol emergència

  • La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha acudit aquest matí a les instal·lacions del Consorci Provincial de Bombers al costat del diputat responsable de l’àrea, David Vicente, per a desitjar una feliç Nit de cap d’any i benvinguda de 2024 als efectius de guàrdia
  • Marta Barrachina ha volgut agrair personalment la professionalitat i dedicació dels integrants del Consorci en aquestes dates i els ha desitjat un bon servei: “Sempre esteu preparats per a donar una resposta àgil i eficaç davant qualsevol emergència”, ha subratllat la presidenta

 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, s’ha desplaçat aquest diumenge a les instal·lacions del Consorci Provincial de Bombers a Castelló al costat del diputat responsable de l’àrea, David Vicente, per a desitjar una feliç Nit de cap d’any i una bona entrada d’any 2024 als efectius del torn de guàrdia així com al conjunt del personal que treballa en la província.

Marta Barrachina ha volgut agrair personalment la professionalitat i dedicació dels integrants del Consorci en aquestes dates i els ha desitjat un bon servei: “Sempre esteu preparats per a donar una resposta àgil i eficaç davant qualsevol emergència que es pot registrar a la província”, ha subratllat la presidenta, qui els ha felicitat l’entrada d’Any Nou i els ha desitjat un bon servei.

El departament de Bombers de la Diputació de Castelló coordina durant les jornades de hui diumenge, 31 de desembre, i demà, 1 de gener de 2024, un dispositiu diari format per 190 persones diàries, 100 vehicles, un helicòpter i un avió air tractor.

“Des del Consorci Provincial de Bombers posem a la disposició de la província tots els mitjans per a tindre la millor resposta davant qualsevol emergència que es puga produir en qualsevol punt de la província de Castelló, encara que desitgem no haver de fer ús d’eixos recursos i que la nit siga tranquil·la, eixa serà la millor notícia per a acabar 2023 i iniciar l’Any Nou”, ha indicat la presidenta del Govern provincial, Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació ha recordat que “en eixos mitjans queden inclosos els bombers professionals del Consorci, incloent-hi les seues unitats especials de rescat de muntanya, rescat aquàtic, rescat i salvament, bombers voluntaris del Consorci, unitats de bombers forestals, voluntaris de protecció civil,unitat de maquinària i logistica, operadors de comunicacions i personal de coordinació i comandament del Consorci Provincial de Bombers”. Aquest dispositiu es troba estratègicament distribuït per tota la província per a poder donar la millor resposta davant qualsevol emergència.

Pla hivernal

Cal recordar que en aquests moments també està preparat el pla hivernal. La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, va presentar fa escassos dies un ambiciós dispositiu amb el qual el Govern provincial reforça el seu compromís amb la seguretat i l’eficiència en les carreteres en aquests mesos d’hivern.

Tots els recursos materials i humans del Consorci Provincial de Bombers i del Servei de Manteniment de Carreteres de la Diputació estan coordinats i preparats per a poder actuar en cas d’inclemència meteorològica. “Donar una resposta àgil i eficaç és prioritari per a aquesta Diputació i per això el dispositiu per a aquest hivern inclou tota la maquinària que puga donar servei i assistència en carretera en cas de necessitat i emergència enfront de les inclemències meteorològiques pròpies de l’hivern”, va explicar la presidenta.

La presidenta de la Diputació de Castelló va agrair la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers i del Servei de Manteniment de Carreteres de la Diputació perquè “deixem a la província de Castelló preparada enfront de qualsevol inclemència meteorològica”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar