Marta Barrachina felicita el Nadal i desitja un pròsper 2024 al personal de la Diputació de la Castelló

La presidenta de la Diputació participa en el brindis del Palau Provincial i Noves Dependències i fa extensiu el brindis a tot el personal dels centres perifèrics com Penyeta Roja, els parcs del Consorci Provincial de Bombers, els CEDES, Ofisam, oficines de recaptació i el Castell de Peníscola

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha felicitat el Nadal i ha desitjat un pròsper 2024 a tot el personal de la Diputació el Nadal amb un tradicional brindis que s’ha celebrat en el matí d’este dijous 21 de desembre.

La primera presidenta de la Diputació ha agraït a tots els treballadors “la vostra gran tasca per oferir un excel·lent servici a tots els ciutadans i que només és possible des del compromís i la professionalitat que us caracteritza”. Marta Barrachina ha afegit que “amb el vostre esforç aconseguim que les ajudes a tot el territori siguen reals i efectives i vam demostrar que esta Diputació és àgil i útil per als ciutadans dels 135 municipis de la província”.

Durant el matí la presidenta de la Diputació ha participat en el brindis per Nadal en el Palau Provincial i en Noves Dependències. Així mateix, Marta Barrachina ha fet extensiu el brindis nadalenc als centres perifèrics i el personal de Penyeta Roja, el personal dels parcs del Consorci Provincial de Bombers, els CEDES, Ofisam i oficines de recaptació situades per tota la província, així com els treballadors del Castell de Peníscola, han comptat amb tot el necessari per a poder brindar per un bon Nadal i un pròsper 2024.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar