Marta Barrachina estreta vies de col·laboració amb la universitat CEU Cardenal Herrera

  • La presidenta de la Diputació rep al rector d’esta universitat i destaca la importància de la formació per al progrés i el desenvolupament de la província

 

 La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha rebut en el matí de hui dimarts 30 al rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU UCH), Higinio Marín Pedreño i al director del campus a Castelló, José Mª Mira d’Orduña. Una trobada en la qual la primera presidenta de la Diputació ha mostrat la seua disposició per estrényer vies de col·laboració amb el centre que té esta universitat a Castelló. “La institució provincial i la universitat han de caminar de la mà per a continuar impulsant la formació i continuar potenciant el coneixement i el talent en tot el nostre territori”. “Donar suport a la formació és donar suport al progrés i desenvolupament de la nostra província”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

Per part seua, el rector de la CEU UCH ha subratllat “el compromís de la Universitat CEU Cardenal Herrera de reforçar la col·laboració amb la Diputació de Castelló per a continuar contribuint al progrés de la província a través de la investigació aplicada, la transferència del coneixement, l’aportació d’innovacions i la formació de professionals capaços”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar