Marta Barrachina escolta les propostes dels xiquets i xiquetes del CRA Araboga de Canet lo Roig per a assegurar el futur dels pobles de la província

  • La presidenta de la Diputació s’ha desplaçat al col·legi per a arreplegar en persona la carta que els estudiants de 5é i 6é de Primària li han escrit per a explicar-li la situació del municipi i com aconseguir augmentar el nombre d’habitants

 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha escoltat les propostes dels xiquets i xiquetes del Col·legi Rural Agrupat (CRA) Araboga de Canet lo Roig per a assegurar el futur dels pobles de la província i disminuir el risc de despoblació. La presidenta s’ha desplaçat al col·legi per a arreplegar en persona la carta que li han escrit els estudiants amb les seues propostes.

La primera presidenta de la Diputació ha visitat al costat de l’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, el centre educatiu i ha conegut en primera persona el projecte ‘Repoblem Junts’ que han realitzat alumnes i alumnes de 5é i 6é de Primària del CRA Araboga.

Després d’analitzar la situació actual d’habitants a Canet lo Roig, els estudiants han escrit una carta a la presidenta de la Diputació de Castelló explicant-li el seu projecte i les seues propostes per a poder disminuir el risc de despoblació; una carta que li han pogut donar hui en mà. “Projectes com ‘Repoblem Junts’ plasmen la realitat dels xicotets municipis de la nostra província que necessiten fer front a la pèrdua de població”. “Des de la Diputació de Castelló treballem i sumem esforços perquè les oportunitats i el desenvolupament arriben a tot el territori”, ha afirmat la presidenta Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar