Marta Barrachina: “És el moment d’alçar la veu per a defensar amb serenitat i fermesa que la nostra democràcia no es rendeix davant els xantatges”

L’acord entre PSOE i Junts fet públic este matí des de Brussel·les amb el pròfug Carles Puigdemont com a màxim protagonista “és una vergonya per als qui ens considerem demòcrates”, perquè “lluny de resoldre problemes, els agreugen”, assenyala la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina

“No aconseguiran derrotar l’Estat de dret. I som conscients que patirem, perquè estos acords fan mal a Castelló i al conjunt del territori espanyol”. “Però estic convençuda que amb fermesa i a tots els nivells, polítics, socials o jurídics, la democràcia vencerà”, afirma la líder

Marta Barrachina recorda que el diumenge 12, a les 12.00 hores, en la plaça de la Muralla, “els ciutadans que creen en els principis de la democràcia tenen l’oportunitat de manifestar la seua opinió. Amb serenitat i fermesa, amb rotunditat i sentit comú, perquè a Espanya és el poble sobirà el que decideix”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha qualificat la jornada de hui dijous “com un dia trist per a la nostra història democràtica”. “Un candidat a la presidència del Govern ha cedit els principis de la Constitució a l’independentisme per a garantir-se el poder. És el moment d’alçar la veu per a defensar amb serenitat i fermesa que la nostra democràcia no es rendeix davant els xantatges”.

Les declaracions formulades per la líder del PPCS arriben després de conéixer-se l’acord aconseguit pel PSOE amb Junts, a Brussel·les, “on un pròfug de la Justícia, Carles Puigdemont, s’ha guanyat del protagonisme i els focus que el socialisme li ha donat per a decidir el futur del nostre país”. “No hi ha major ignomínia que la que hem viscut hui i que quedarà per a la història, perquè si d’alguna cosa estic convençuda és que Espanya ha patit molts atacs, però sempre ha eixit victoriosa”.

Per això és el moment de “la nostra ciutadania”. “L’expressió màxima de la nostra democràcia. Aquella que va ser enganyada en campanya perquè el PSOE, de manera reiterada, va negar les cessions a l’independentisme que hui ha subscrit a Brussel·les. I fer-ho des del respecte, el sentit comú, la serenitat i la rotunditat que mereix un atac tan desmesurat com el que vivim”.

Este diumenge 12, a les 12.00 hores, “Castelló està cridat a participar en una concentració ciutadana convocada en la plaça la Muralla. Una convocatòria oberta, pública, sense ideologies, amb un únic convenciment: el de la defensa de la nostra Constitució. Perquè per damunt de sigles, el que ens juguem és la democràcia”, ha considerat la presidenta provincial del PPCS.

Perquè hui, tal com ha relatat Marta Barrachina, “el PSOE ha convertit a Pedro Sánchez en el pròcer de l’independentisme més radical. Ha acceptat que Catalunya és una nació, que Junts tindrà l’oportunitat de convocar un referèndum, que la fiscalitat i els tributs se cedeixen al 100% a Catalunya i que Espanya ja no és un Estat de dret, perquè en el seu acord ha acceptat que els qui van ser condemnats són legítims defensors de l’independentisme i mai degueren ser jutjats”.

I en el PPCS, “com a demòcrates i com a altaveus del poble sobirà, defensarem que Espanya segueix en peus per més que el PSOE claudique i s’agenolle”. “Castelló pot comptar amb nosaltres per a continuar alçant la veu del sentit comú, de la nostra democràcia i de la nostra Carta Magna. No ens resignarem”, ha rematat la presidenta provincial del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar