Marta Barrachina es bolca amb les celebracions de Sant Antoni de la província

  • La presidenta de la Diputació participa en els actes festius programats hui en el municipi de Vilafranca
  • Els múltiples actes programats en honor a Sant Antoni de llarg a llarg de la província mostren la diversitat i la riquesa de les tradicions del nostre territori”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial

 

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, es bolca amb les celebracions de Sant Antoni a la província. Mostra d’això ha sigut la seua assistència durant el dia de hui als actes festius programats a Vilafranca.

“Els múltiples actes programats en honor a Sant Antoni de llarg a llarg de la província mostren la diversitat i la riquesa de les tradicions del nostre territori”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

La primera presidenta de la Diputació ha posat en valor el caràcter altruista dels veïns i les veïnes de Vilafranca “per contribuir a la preservació de les tradicionals locals i aconseguir que actes com els viscuts estos dies en honor a Sant Antoni perduren en el temps”.

La festa de Sant Antoni de Vilafranca forma part de la promoció i col·laboració per part de la Diputació de Castelló per a la difusió de les festes de Sant Antoni dels municipis de la província com a part del seu suport al patrimoni cultural i tradicional de Castelló de cara a generar noves oportunitats turístiques i dinamitzadores dels pobles.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar