Marta Barrachina enaltix per Nadal la solidaritat, l’esperança, el futur i les oportunitats a la província de Castelló

La presidenta de la Diputació difon el tradicional missatge de Nadal i desitja “que la llum d’estes dates nadalenques ens òmpliga d’il·lusió i ens il·lumine el camí cap a un 2024 ple de salut i de nous reptes per a la nostra terra”

“Des de la institució provincial treballem per generar oportunitats, per donar esperança als castellonencs, per engrandir la xarxa de solidaritat que ens ha d’unir i per un futur en comú des de la llibertat” ha subratllat Marta Barrachina

La solidaritat, l’esperança, el futur i les oportunitats són missatges que cobren importància durant estos dies de Nadal i són els encarregats de conduir el vídeo de Nadal de la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina. “Des de la institució provincial treballem per generar oportunitats, per donar esperança als castellonencs, per engrandir la xarxa de solidaritat que ens ha d’unir i per un futur en comú des de la llibertat”, ha subratllat la primera presidenta de la Diputació.

El fil conductor del projecte audiovisual compartix una semblança amb l’arbre de Nadal de la Diputació. I és que mentre que l’arbre nadalenc instal·lat en el vestíbul del Palau Provincial està adornat amb 135 boles, una per a cadascun dels municipis de Castelló, en el vídeo nadalenc de la presidenta de la Diputació, ella mateixa és l’encarregada d’entregar per diferents punts de la província quatre boles que porten els missatges del Nadal, “missatges que han de guiar el nostre present i el nostre futur més enllà d’estes dates”.

Començant per la solidaritat, la presidenta de la Diputació vol agrair a aquells els qui “amb valentia i solidaritat treballen en silenci per a protegir-nos”. Seguint amb l’esperança, són este cas els majors de la província els protagonistes i com assenyala en el vídeo la presidenta, “Nadal és temps de compartir amb els nostres i molt especialment amb aquells que són testimonis de les nostres arrels, i que dia a dia són el nostre far d’esperança per a seguir avant”.

I el Nadal, com qualsevol moment en el nostre present i en el nostre futur, és esperança i també és il·lusió, i això últim es reflectix en el projecte audiovisual a través de la mirada dels menors d’un col·legi de l’interior de Castelló, “xiquets i xiquetes que són el futur de la província, són famílies que continuen apostant per viure en xicotets municipis però que han de tindre els mateixos servicis i oportunitats per a tindre futur”, ha incidit Marta Barrachina.

I eixes oportunitats són el quart eix del vídeo de la presidenta de la Diputació. “Castelló és terra d’oportunitats i els seus productes ajuden a fixar territori i per això hem de defensar el sector primari, gran generador d’oportunitats i de desenvolupament a la nostra província”, ha afegit la màxima representant de la institució provincial.

Marta Barrachina desitja que els ciutadans dels 135 municipis de la província visquen moments singulars i únic en estos dies de Nadal i “que la llum d’estes dates nadalenques ens òmpliga d’il·lusió i ens il·lumine el camí cap a un 2024 ple de salut i de nous reptes per a la nostra terra”, conclou la presidenta del govern provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar