Marta Barrachina enalteix la lleialtat i el compromís de la Guàrdia Civil amb l’Estat de dret en la festivitat de la seua patrona

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló assisteix a l’acte institucional amb motiu de la festivitat de la Verge del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil, i posa l’accent en el “sentiment d’unitat de l’Estat Espanyol”

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit la lleialtat i el compromís de la Guàrdia Civil amb l’Estat de dret en la festivitat de la seua patrona, la Verge del Pilar.

La primera presidenta de la institució provincial ha assistit a l’acte institucional de la festivitat de la patrona de la Guàrdia Civil que ha tingut lloc aquest migdia en l’aquarterament del cos a Castelló. “En el seu moment de festa vull mostrar el meu orgull, reconeixement, respecte i admiració per la lleialtat, sacrifici i compromís de la Guàrdia Civil amb la defensa de l’Estat de dret”, ha afirmat Marta Barrachina, qui ha posat en valor el treball de la Guàrdia Civil “per la convivència de tots els espanyols i per la labor de defensa i protecció dels drets i llibertats de tots. Són part fonamental de la societat a la qual protegeixen i per la qual vetlen”.

Així mateix, la màxima representant de la institució provincial ha posat l’accent en el “sentiment d’unitat de l’Estat espanyol” i ha reivindicat la importància de la bandera nacional, “la de tots els espanyols”. En aquest sentit, Marta Barrachina advoca per rebutjar qualsevol divisió, enfrontament i vulneració de l’Estat de dret i advoca “per la unió i la lleialtat, per l’estabilitat i la convivència”, ha finalitzat la presidenta de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar