Marta Barrachina: “El PP consolida el canvi a la província i és la força més votada en 2 de cada 3 municipis”

El PP aconseguix un creixement exponencial en les terceres eleccions que se celebren en menys d’un any ampliant el nombre de localitats on el partit es consolida com a primera opció dels castellonencs

La líder provincial del PPCS, Marta Barrachina, agraïx la confiança de 82.855 castellonencs que han permés ser el partit guanyador en 90 municipis, creixent respecte als resultats registrats en les últimes eleccions generals

Marta Barrachina celebra que el canvi que es va iniciar el 28 de maig i que es va ratificar el 23 de juliol s’amplie i arribe a municipis com Vila-real, l’Alcora, Nules, Borriol, Montanejos o la Vilavella

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha celebrat els resultats electorals aconseguits hui en les urnes que demostren “que el PP consolida el canvi a la província i se situa com la força més votada en 2 de cada 3 municipis”.

Ho ha manifestat la líder del PP a la província de Castelló qui ha incidit en el creixement exponencial registrat en menys d’un any. “En les terceres eleccions que celebrem des que el 28 de maig ens citaren a les urnes, el PP creix i amplia el nombre de localitats on es convertix en la primera opció per als ciutadans”.

Este aval aconseguit de nou amb el suport de 82.855 castellonencs -un 11,71 punts més que en 2019- convertixen al PP en l’opció política que guanya en 90 municipis dels 135 que conformen la província. “És un creixement clau respecte als resultats que comptabilitzem en les últimes eleccions generals”, ha declarat.

De fet, ha manifestat la líder provincial del PPCS, “el 28 de maig aconseguim un canvi en les alcaldies i les comunitats autònomes que es va ratificar el 23 de juliol en les eleccions generals”. “Hui tornem a aconseguir-ho, continuem avançant i reafirmem eixe canvi que hui és el que majoritàriament ens reclamen els ciutadans”.

Els nous bastions del PP

Municipis com Vila-real, l’Alcora, Nules, Borriol, Montanejos o la Vilavella atorguen majoritàriament la seua confiança al projecte del Partit Popular que lidera Marta Barrachina.

Es produïx un canvi substancial en feus històricament socialistes, com és el cas de Vila-real o l’Alcora, amb José Benlloch i el secretari general del PSPV, Samuel Falomir, respectivament.

“Castelló ha tornat a parlar clar i ha exercit el seu dret al vot amb el desig de consolidar el canvi. Guanyem en dos de cada tres municipis i ho fem complint la nostra paraula. La política que escolta, que és al carrer i resol els problemes que realment preocupen el ciutadà. Els de la nostra agricultura, la nostra pesca, la ramaderia i la indústria. Continuem treballant”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar