Marta Barrachina: “El 9-J ens juguem el futur de la nostra terra i la protecció de l’agricultura, pesca i ceràmica”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, acompanya al vicesecretari de Política Autonòmica i Municipal i d’Anàlisi Electoral del PP, Elías Bendodo, que al costat de la presidenta del PP de Castelló ciutat, Begoña Carrasco, reivindica “el vot com la millor resposta” el pròxim 9 de juny

“Ens juguem l’esforç i protecció amb el qual els nostres pescadors pesquen en la mar, el compromís dels agricultors i el futur de la ceràmica”, assenyala la presidenta provincial del PPCS. “Castelló té l’oportunitat de deixar de ser la gran abandonada del Govern de Pedro Sánchez”

“Si estan contents amb el canvi que es va produir fa un any, tornen a votar perquè es consolide i s’aferme” perquè “només ens falta un canvi, que és el que pot produir-se amb un bon resultat en les eleccions europees”, assenyala Begoña Carrasco, presidenta del Partit Popular de Castelló ciutat

“El 9 de juny no sols decidim el futur d’Europa, marquem la porta d’eixida a Pedro Sánchez”. Així ho ha manifestat la presidenta del Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, que hui ha rebut al vicesecretari de Política Autonòmica i Municipal i d’Anàlisi Electoral del PP, Elías Bendodo, qui ha reivindicat “el vot com la millor resposta” diumenge que ve.
“Ací tens un Partit Popular armat i mobilitzat per a exigir una Europa que escolte esta província. A Castelló especialment, perquè ací patixen els nostres sectors productius una normativa europea que no obté cap defensa del Govern d’Espanya”, ha manifestat.

“Als pescadors els sotmeten a traves burocràtiques i retallades dels dies de faena. Els agricultors patixen la incompetència del Govern d’Espanya perquè són incapaços d’exigir mesures que obliguen a la implementació de protocols amb normes fitosanitàries que protegisquen els nostres productes. I a la ceràmica, un sector innovador que camina sol i que en lloc de rebre les ajudes necessàries, només troba traves”.

“Europa sembla que està lluny, però allí es legisla el que ens afecta dia a dia. Qüestions que afecten el nostre pa, que són crucials per als nostres sectors productius”. “Els que mereixen polítiques que escolten”, “no a la ministra d’Intransigència Ecològica, Teresa Ribera, que tant de mal ens ha fet”. El diumenge “hem de canviar l’abandó per la política clara d’Alberto Núñez Feijóo”, ha manifestat la líder provincial del PPCS.

La que siga capaç “de complir totes les infraestructures pendents per a la província, les que sense Pressupostos Generals d’Estat ens deixen sense inversions: sense ampliació de la n-340; sense connexió de la CV-10 que enllaç amb Tarragona; sense la bassa del Belcaire, l’ús del qual es nega a autoritzar el Govern d’Espanya malgrat la sequera; sense embassament d’Arenós, les obres del sobreeixidor de les quals s’han suspés; sense inversions per a la millora i conservació de casernes; sense Parador de Morella, un referent turístic abandonat”.

“Ens presentem a estes eleccions amb el valor d’haver donat la nostra paraula i haver complit”. Per això, “el 9-J no sols decidim el futur dels nostres sectors productius i els nostres joves, li marquem la porta d’eixida a Pedro Sánchez”, ha conclòs la presidenta provincial del PPCS.

Votar per a consolidar el canvi

La presidenta del PP de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, ha animat a la mobilització diumenge que ve, “si estan contents amb el canvi que es va produir fa un any, tornen a votar perquè es consolide i s’aferme eixe canvi que per fi va arribar a la nostra ciutat, a la nostra província, a la Comunitat Valenciana i que tant necessitem a Espanya. Només ens falta un canvi, que és el que pot produir-se amb un bon resultat en les eleccions europees, perquè Espanya necessita un president que pense en els espanyols i al nostre país, eixe president és Alberto Núñez Feijóo”.

Perquè “d’això van estes eleccions, de continuar consolidant i afermant el canvi o de donar-li ales al ‘sanchismo’, i que el president Pedro Sánchez i els seus continuen”. “Això va d’apostar per una Europa fort que garantisca la llibertat i la igualtat de tots els espanyols, que frene els excessos d’un president que només pensa en els seus o que Sánchez continue fent el que vulga”.

En la seua intervenció s’ha referit als canvis que ha experimentat la ciutat en un any. “Ens trobem amb una ciutat grisa, bruta i sense llum, una ciutat on no passava res, i ara Castelló té llum i és una ciutat on passen coses, tenim una ciutat viva tots els caps de setmana. El primer que vam fer va ser baixar els impostos en 4 milions d’euros i estem fent més amb menys. Hem aprovat uns pressupostos històrics, que ens estan permetent complir amb la paraula donada als castellonencs”.

Carrasco ha exemplificat este canvi en la capital al·ludint a “una ciutat més neta, destinem 12 milions d’euros a un pla estratègic de neteja, més ben il·luminada, més asfaltada després d’haver augmentat el contracte d’asfaltat en un 50%, més verd, gràcies al Pla de renaturalització amb 500 arbres i 40.000 plantes. Una ciutat més segura, amb una Policia Local que incorpora 17 nous agents i dos processos oberts d’estabilització de plantilles. Una ciutat que aposta, per les seues magnífiques platges, amb esdeveniments i millors servicis, que per primera vegada en la història estan des de març oberts, i amb un Festival del Vent que en la seua primera edició ja s’ha convertit en referent nacional. Incorporarem a 13 nous treballadors socials per a descongestionar les llistes d’espera en dependència en ajudes als quals pitjor ho estan passant”.

“I pensant en els joves i en el problema d’accés a la vivenda hem cedit dos parcel·les a la Generalitat per a la construcció de 120 vivendes de protecció pública. Creiem en la Participació Ciutadana, apostem per construir Castelló entre tots i ho estem demostrant, tenim en marxa un Pla de dinamització i rehabilitació dels mercats municipals. Estem generant oportunitats per a la indústria, amb Logistics, amb la major zona industrial de l’arc mediterrani i una inversió de 80 milions d’euros”, ha recordat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar