Marta Barrachina dona suport a les demandes del camp “perquè sense agricultors ni ramaders, Castelló no menja”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, dona suport a les demandes d’un sector “que portem en el cor”. “Sabem el dur que és treballar el camp perquè hem crescut entre oliveres, tarongers o ametlers”. “El nostre futur està lligat a la terra”

Destaca l’esforç dels ramaders, “que són riquesa per a esta província” i posa en valor el treball dels transportistes, “amb la labor dels quals fan possible que gaudim de productes de primera qualitat en la nostra taula”. “Som els seus aliats”, assenyala

La líder provincial del PPCS considera que “el valor de sectors productius que ens donen menjar mereixen tota l’escolta que hui un president del Govern, Pedro Sánchez, no els presta perquè està més ocupat a complir el que li exigix Puigdemont”

– La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha secundat hui les demandes del camp “perquè sense agricultors ni ramaders, Castelló no menja”. Així ho ha considerat la líder provincial del PPCS que ahir mateix a Madrid defenia davant els seus companys de Gènova la “funció primordial dels agricultors i la ramaderia” reconeixent al seu torn “el treball dels transportistes per garantir en la nostra taula el producte de primera qualitat que els professionals treballen dia a dia”.

Marta Barrachina ha declarat que el camp és un sector “que portem en el cor”, perquè “sabem el dure que és treballar la terra”. “Des de xiquets, hem crescut entre oliveres, tarongers o ametlers, acudint amb els nostres pares o avis a l’horta, per a obtindre el millor fruit d’un esforç diari que hui no troba cap recompensa per part del Govern d’Espanya”.

Perquè tal com relata la presidenta provincial del PPCS, “Pedro Sánchez està més ocupat a acontentar el seu cap de files, Carles Puigdemont, pactant la millor llei d’amnistia que puga agradar a Junts per Catalunya, per a així respirar tranquil des de la butaca de la presidència”.

Mentres, “el sector primari es veu abocat a prendre la paraula per a fer veure a Sánchez que si ells no treballen Espanya no menja. Perquè si el camp, la ramaderia o els transports no reben les ajudes que urgixen, és la nostra ruïna com a país”.

Frenar la competència deslleial

Marta Barrachina ha defés un Govern d’Espanya “exigent amb Europa per a traslladar un tracte just enfront de la competència deslleial”. “No té sentit que a Espanya se li exigisquen uns estàndards de qualitat absolutament inflexibles i, no obstant això, vegem com productes de tercers països recorren Europa sense complir estos requisits, com ocorre amb el tractament en fred dels cítrics per a evitar l’entrada de plagues”.

Així mateix, la presidenta provincial del PPCS reclama “les ajudes que permeten sostindre el camp i la ramaderia i complir amb l’Agenda 2030, perquè és necessari caminar cap a un món més sostenible però eixos avanços han de vindre secundats per finançament perquè els nostres sectors productius no es desplomen. Sense cap dubte, són ells els primers interessats a complir la norma, però és inviable que ho facen assumint el cost d’aplicar els criteris establits”.

Des del PP, ha conclòs la presidenta provincial, “ens tindran sempre al seu costat per a lluitar per la defensa de sectors que hui són benestar, ocupació i qualitat de vida per a milers de famílies de la nostra província. El seu futur és l’èxit compartit de la nostra província”, ha considerat la presidenta provincial del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar