Marta Barrachina dona resposta a les necessitats de personal de la Diputació per a millorar l’atenció i els serveis als ciutadans i municipis

La Diputació reforça la plantilla de personal amb l’aprovació de l’Oferta d’Ocupació Pública 2023 que inclou 24 places que se sumen a les 53 del Consorci Provincial de Bombers

La convocatòria, aprovada en Taula de Negociació per unanimitat, augmenta un 25% respecte a la OEP del 2022 i inclou 19 places de torn lliure i 5 de promoció interna

“Des de la Diputació treballem per a dotar els serveis d’un personal qualificat que, a més de treballar per a l’administració provincial, puga col·laborar amb els ajuntaments per a fer front als diferents reptes que se’ls plantegen”, afirma la presidenta, Marta Barrachina

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, dona resposta a les necessitats de personal de la institució per a millorar l’atenció i els serveis als ciutadans i ajuntaments i ho fa amb l’aprovació de l’Oferta d’Ocupació Pública 2023 que inclou 24 places.

La convocatòria, aprovada en Taula de Negociació per unanimitat, augmenta un 25% respecte la OEP del 2022 i inclou 19 places de torn lliure i 5 per promoció interna, que se suma a les 53 del Consorci Provincial de Bombers.

La màxima representant de la institució provincial, Marta Barrachina, afirma que “des de la Diputació de Castelló treballem per dotar als serveis d’un personal qualificat que, a més de treballar per a l’administració provincial, puga col·laborar amb els ajuntaments per a fer front als diferents reptes que se’ls plantegen de manera àgil i útil”, afirma la presidenta, Marta Barrachina.

“L’objectiu sempre és atendre les necessitats dels castellonencs i dels municipis amb la major celeritat i per a això es requereix de professionals que donen resposta a tots els reptes que existeixen perquè tots els municipis de la província puguen comptar amb les màximes oportunitats”, ha afegit Marta Barrachina.

Quant al desglossament de les places, la convocatòria 2023 inclou la cobertura per torn lliure de dues places d’Analista Programador, una plaça de Tècnic d’Administració Especial, una plaça de Tècnic de Govern Obert, dues places de Llicenciat en Humanitats, una plaça de Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, una de Llicenciat en Filologia Romànica, una d’Infermer, una de Maestro d’Educació Musical, un Tècnic Superior, dues places de Tècnic Mitjà de Gestió, una plaça d’Enginyer Ambiental, una de Restaurador d’Art Contemporani, una de Maestro d’Audició i Llenguatge, una d’Enginyer Tècnic Industrial, una de Llicenciat en Ciències i una d’Inspector de Tributs.

A més d’això, es convocaran sis places per promoció interna i desglossades de la següent manera: dos d’Enginyer Civil, dues places de Tècnic Mitjà de Gestió i un Tècnic de Recaptació.

En conjunt, l’Oferta d’Ocupació Pública 2023 té com a objectiu “donar estabilitat a la plantilla laboral i garantir uns serveis públics de qualitat”, ha dit la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, qui ha afegit que amb aquest reforç en el personal funcionarial, “incorporem talent i una adequada preparació a la plantilla”.

Després de l’aprovació en la Taula de Negociació, l’Oferta d’Ocupació Pública es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província.

La convocatòria d’ocupació pública se suma a l’oferta d’ús de 2023 per a la provisió de la totalitat de les vacants de la RPT en el Consorci Provincial de Bombers i que sumen 53 places.

Del conjunt de l’oferta d’ocupació en el Consorci Provincial, 26 són places de bomber, 5 de cap, 4 de sergent, 3 de sotsoficial, 5 d’oficial, 1 cap de gestió forestal, 1 plaça de tècnic gestió econòmica, 6 d’auxiliar administratiu i 2 operadors. En total són 53 places que tenen l’objectiu de cobrir les necessitats del cos de bombers i personal administratiu.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar