Marta Barrachina defensa una Espanya fort que no es plega davant la humiliació a la qual Sánchez sotmet als ciutadans amb la seua llei d’amnistia

  • La presidenta provincial del PPCS defensa a Alcalà de Xivert el “sentit d’Estat” i els “valors democràtics” enfront del Govern de Sánchez que negocia a l’estranger les cessions a Puigdemont. “Li posa catifa roja i després li menysprea”

 

  • La líder provincial del PPCS defensa en el si de la Junta Directiva Provincial la Proposició No de Llei presentada en Les Corts que exigix respecte a les institucions de l’Estat i víctimes del terrorisme “perquè Sánchez no coneix límits”, declara

 

  • La presidenta provincial participa posteriorment en la renovació de la Junta Local del PP d’Alcalà de Xivert que lidera María Agut. “El treball que María Agut com a presidenta i Francisco Juan com a alcalde dediquen a Alcalà és garantia de progrés”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha defensat hui en el si de la Junta Directiva Provincial l’Espanya forta que demanden els ciutadans front “a la humiliació a la qual Pedro Sánchez ens sotmet amb la seua llei d’amnistia”.

La líder provincial ha cridat els presents a exercir de bastions del “poder democràtic” que “residix en la sobirania nacional, que és el nostre poble, encara que hi haja un president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que haja perdut la brúixola fa temps”.

“Nosaltres, el Partit Popular, som garants del dret, de la Constitució i dels valors de la Transició. La concòrdia enfront de la discòrdia que hui sembra Sánchez posant la catifa roja en el Congrés a Carles Puigdemont perquè després este li menyspree en un episodi trist i dramàtic que passarà a la història d’este país”.

Per a Marta Barrachina, “la humiliació a la qual el president del Govern d’Espanya gosa sotmetre als ciutadans ja no té línies roges. Només existix un objectiu: el poder ocupar la presidència a canvi de vendre els pilars d’un exemple democràtic per al món com és Espanya”.

“No ho permetrem. Perquè no hi ha futur en eixa carrera a la desesperada a la qual ens conduïx Sánchez. No caurem pel precipici. I ho aconseguirem amb les eines democràtiques que ens oferixen els poders de l’Estat, la Carta Magna i la democràcia”.

D’antuvi, tal com ha assenyalat Marta Barrachina, “defensarem una Proposició No de Llei en Les Corts per a exigir al president del Govern d’Espanya el respecte a les institucions de l’Estat i víctimes del terrorisme”. “No podem torpedinar el Codi Penal amb l’objectiu de validar les injúries a la Corona, els sentiments religiosos, les institucions de l’Estat, les ofenses a Espanya i l’enaltiment del terrorisme. “No amb el nostre vot”.

Perquè en el PP “apel·lem a la concòrdia exemplar de la Transició enfront del separatisme i el Govern d’Espanya hauria de treballar precisament per això, perseguint perseguint el terrorisme i vetlant pel compliment dels valors democràtics”.

 

María Agut renova la seua junta i comité

La presidenta provincial del PPCS ha fet estes valoracions en el si de la Junta Directiva Provincial celebrada a Alcalà de Xivert. Una sessió que ha donat pas a la renovació de la Junta Directiva i el Comité Executiu Local del PP que manté a María Agut com a presidenta local.

“És una sort comptar amb els millors”. “Hem tingut el privilegi de comptar amb veïns que ara entreguen el testimoni. Ho continuarem fent bé, escoltant els veïns i treballant per oferir-los benestar i oportunitats. Amb María Agut com a presidenta local i Francisco Juan Mars al capdavant de l’alcaldia Alcalà continua guanyant”.

Una etapa que María Agut compartirà amb el seu secretari general i sis vocals “disposats a donar el millor a este gran municipi que és per a nosaltres el millor racó del món on viure”. “Ho aconseguirem amb el desig de créixer, amb l’obstinació d’avançar i amb l’exemple d’un model, el del meu alcalde, que és tota una mostra de voluntat”, ha considerat Agut.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar