Marta Barrachina defensa a Madrid l’agricultura com a motor econòmic de la província i reclama al Govern Sánchez blindar la seua excel·lència a Europa

La líder provincial del PPCS participa, en qualitat de presidenta de la Diputació de Castelló, en la trobada organitzada a Gènova sobre “Diputacions Provincials, ‘Cabildos’ i Consells per la Igualtat”. “Si podem fer-ho, hem de fer-ho”, declara

La líder provincial creu “urgent” exercir de bastió del poder del camp “perquè la riquesa de la nostra terra és benestar per a milers de famílies que hui prenen les carreteres en defensa de la dignitat d’un sector amenaçat per un govern que menysté al camp i als agricultors”

Posa en valor la funció de la Diputació de Castelló com a corretja de transmissió i canal de comunicació per a la resolució de problemes que “són amenaça per a la nostra agricultura i la nostra ceràmica. Cal ajudar en lloc de posar travetes”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha participat hui en la seu nacional del PP a Madrid per a exigir, en qualitat de presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, la defensa del bastió agrícola de la província que hui pren les carreteres de tota Espanya amb el desig “que la seua veu siga escoltada”.

“El menyspreu al que li sotmeten les polítiques del Govern Sánchez ha provocat que els professionals del camp prenguen els carrers per a dir-li a este president que el seu deure és no deixar caure un bastió de l’economia de la nostra província i de tota Espanya. Perquè abans que Puigdemont està el futur de milers de famílies que viuen d’un camp cada vegada més amenaçat per la competència deslleial i per la falta d’un paquet d’ajudes ambiciós i sòlid”.

Per a Marta Barrachina, “hui el Govern Sánchez menysté al camp i als agricultors davant una Europa que li marca els temps incapaç d’elevar les demandes d’un camp, el nostre, que exigix més poder de decisió. Urgix la protecció i defensa dels agricultors i els transportistes, i urgix la igualtat de tracte en el tractament dels productes, perquè el que no té cap sentit és que a Espanya se li exigisca uns estàndards de qualitat màxims mentre a altres països se li apliquen mínims”.

La presidenta provincial del PPCS ha pres la paraula a Gènova per a mostrar convençuda que la “Diputació Provincial de Castelló és aliada dels agricultors, els transportistes i la nostra indústria. Posarem una pica on siga necessari perquè som rics gràcies a les milers de famílies que cada dia s’empren en el camp, en servicis logístics, en empreses familiars i grans companyies, en el taulell…”.

“Som el que som gràcies a esta obstinació que no caurà enfront de polítics centrats en desenvolupar polítiques que els salven la presidència del Govern d’Espanya mentre els bastions de l’economia d’un país cauen precipitats per la seua indolència”. “No ho permetrem. Perquè mentre hi haja un motiu per a defensar-los, ací estarem amb ells”.

“Cal estar el carrer”

“Els qui cada dia estem el territori coneixem els seus problemes i necessitats i la nostra obligació és exercir de fil conductor entre municipis i teixit empresarial, a més de ser altaveu amb altres administracions. És la meua obstinació diària: ser útil per als meus veïns, àgil per als meus ajuntaments i motor de desenvolupament per a la meua província”.

Marta Barrachina ha mostrat en la seu del PP nacional el múscul d’un territori “quallat de talent” i ha posat en valor el camp com a matèria primera de “fruits excel·lents” i com a origen d’un sector, el tauleller, que “és la medul·la espinal econòmica de la nostra província”.

“Sense falsa modèstia, som un valor en alça que Sánchez no enterrarà per més que ens menyspree”. “Ací estem per a dir-li a Espanya que pot continuar confiant en el poder de la ceràmica que el món admira i que nosaltres defensem per més que el Govern Sánchez tracte de torpedinar-nos”.

Amb esta vocació, Marta Barrachina ha volgut defensar una vegada més a Madrid la urgència d’un sector crucial com la ceràmica. “Continuem esperant fons suficients del Govern d’Espanya per a no deixar caure la medul·la econòmica de la nostra província. El taulell és vida per a Castelló i empra amb caràcter directe a 17.000 famílies del nostre territori. Demanem a Pedro Sánchez que no ens menystinga, perquè amb la seua postura no sols perd Castelló, perd la Comunitat Valenciana i Espanya sencera”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar