Marta Barrachina defén les Falles de la Vall com a “talent, tradició i motor econòmic per als veïns”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, visita la localitat abrigallada pel portaveu del PP en el municipi, Herminio Serra, i el president local del partit, Óscar Clavell

Ratifica “el màxim suport” a un festeig “que és sinònim d’ocupació i benestar” i que “reconeix el valor d’una terra que quan s’unix aconseguix superar barreres i aconseguir grans èxits”

Dona l’enhorabona a la Falla Ja Estem Tots, guanyadora absoluta d’enguany, i als membres de la Falla l’Ambient, que aconseguixen el ninot indultat. “Compartir la tradició és una experiència única”

“No volia perdre’m esta festa perquè la Vall d’Uixó és un exemple de com el talent i la tradició es donen la mà per a generar riquesa i benestar entre els veïns”. Així ho ha manifestat Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS, que hui s’ha traslladat fins a la localitat de la Plana Baixa per a “compartir amb els fallers una experiència única”.

Ho ha fet abrigallada pel portaveu del Grup Municipal del PP en la Vall, Herminio Serra, així com pel president del PP en el municipi i diputat en el Congrés, Óscar Clavell, els qui han exercit d’amfitrions per a “admirar l’esclat de festa que les Falles són per a la nostra localitat”, tal com ha considerat Serra.

La líder provincial del PPCS ha visitat la Falla Ja Estem Tots, on ha donat l’enhorabona a les seues reines falleres major i infantil, Sofía Rueda i Vega García, respectivament, que abrigallades per Paula Montesinos, presidenta de la comissió, s’han alçat enguany amb els primers premis als monuments.

“Qui visita la Vall, repetix”, ha manifestat Marta Barrachina, qui ha enaltit “l’obstinació de les comissions falleres a millorar cada any i mostrar a veïns i visitants el talent que té bressol en esta localitat”. “La col·laboració amb totes elles és un compromís sòlid de la Diputació Provincial que tinc l’honor de presidir i a les quals destinem una partida de 73.000 euros per a donar suport a les despeses en estos dies”. “És una sort poder compartir hui amb els fallers estes celebracions”.

Cal assenyalar que són dos falles, Ja Estem Tots i Sud-Oest, les que enguany han sol·licitat la subvenció convocada per la Diputació Provincial de Castelló per a costejar les despeses d’il·luminació. Així mateix, les 9 comissions que suma la Vall d’Uixó compten amb el suport de la institució provincial per a finançar les despeses de la banda de música en l’ofrena de flors.

Festes que són sinònim de “germanor, convivència i respecte”, així com un exemple de “la capacitat d’un municipi d’unir-se per a donar el millor i compartir amb hospitalitat i esperit solidari unes celebracions que malbaraten emoció i passió”.

Uns valors en els quals s’ha submergit la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, de la mà de la Falla l’Ambient, el monument del qual ha sigut mereixedor del ninot indultat”. “Poder gaudir d’estos festejos és una sort i un privilegi. L’exemple d’una província única que estem decidits a secundar”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la