Marta Barrachina crida a la participació perquè “el vot és la resposta per a aconseguir que Europa escolte i Espanya canvie”

La líder del PP provincial, Marta Barrachina, exercix el seu dret a Vall d’Alba, municipi en el qual és alcaldessa, i anima als veïns “a exercir el seu dret”. “Cada vot compta per a definir les polítiques que marquen el nostre futur immediat”

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha anomenat a la participació perquè “el vot és la resposta per a aconseguir que Europa escolte i Espanya canvie”. Ho ha fet votant en la localitat en la qual és alcaldessa, Vall d’Alba, i compartint amb els veïns la il·lusió per una jornada “en la qual els ciutadans som protagonistes”.

Per a la presidenta provincial del PPCS, “és fonamental exercir el dret al vot per a llançar un missatge clar i contundent a Europa. Perquè a Brussel·les es definixen polítiques que ens afecten a tots i volem que ens escolten i compten amb nosaltres per a definir les regles de joc en matèria d’agricultura, pesca, ramaderia i indústria”.

I tal com ha relatat la líder provincial del PP, “no sols tenim l’oportunitat de llançar un missatge clar i directe en este sentit”, també “és un dia en què podem definir l’Espanya que volem, donant resposta a polítiques que no compten amb el ciutadà ni escolten els problemes que realment afecten la nostra província. Hui Castelló decidix”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar