Marta Barrachina celebra un any del canvi polític a la província amb 67 alcaldies al servici “del que realment importa als nostres veïns”

La líder provincial del PPCS posa en valor el treball “a peu de carrer” que encarnen alcaldesses i alcaldes al capdavant de grans i petits municipis. “Tots importen”

“La població ens va confiar la seua majoria absoluta en 62 localitats i en 5 vam ser el partit més votat. Hui hem aconseguit pactes que treballen per les famílies a Oropesa, Vinaròs i La Vilavella. En el govern o en l’oposició, treballem per a complir”, manifesta

“El 28 de maig, el nostre pacte amb els ciutadans va guanyar 15 nous municipis i hui formem govern en 70 localitats. Seguim obstinats a créixer, amb polítiques que escolten i resolen, i el 9 de juny tenim l’oportunitat d’aconseguir-ho a Europa”, declara

Som polítics que complixen amb la seua paraula, que es comprometen i treballen per a aconseguir objectius i generar desenvolupament, però sobretot per a atendre el que realment importa als nostres veïns”. Des de la humilitat del servici públic i amb l’orgull de treballar per fer líder a la província de Castelló, la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha fet balanç d’un any de les eleccions municipals i autonòmiques que a Castelló van referendar la necessitat d’un canvi.

“Hui, un any després, seguim obstinats a complir objectius. A treballar per a les famílies, fer-los la vida més fàcil, garantir benestar i promoure oportunitats. Ho fem cada dia”, ha declarat la líder provincial del PPCS.

Per a aconseguir-ho “comptem amb 67 alcaldesses i alcaldes obstinats a respondre a les demandes dels seus ciutadans, perquè les seues inquietuds i els seus problemes són els nostres. Per a nosaltres, eixa és la vocació de la nostra política, servir i ser útils”.

El Partit Popular governa hui en 67 alcaldies i una entitat menor, El Ballestar. Ho fa en grans ciutats i en xicotets municipis que no aconseguixen ni els 100 habitants, “però en tots ells ho fem amb un compromís ferm i sòlid per a millorar la vida dels nostres veïns”.

Tal com ha declarat Marta Barrachina, “el 28 de maig de 2023 vam obtindre la majoria absoluta en 62 localitats i en 5 municipis vam ser el partit més votat: Castelló, Borriana, Almassora, Benicarló, Torreblanca”. S’han subscrit pactes que treballen pels veïns a Oropesa, Vinaròs i La Vilavella i hui el PP forma govern en 70 localitats. Un triomf que va permetre al PP ampliar els seus resultats respecte a 2019 guanyant l’alcaldia en 15 poblacions: Castelló, Borriana, Almassora, Benicarló, Torreblanca, Les Alqueries, Xilxes, La Jana, Cortes de Arenoso, Fanzara, Ribesalbes, Cirat, Puebla de Arenoso, Orpesa i La Vilavella.

L’èxit cap al 9-J

Els ciutadans de Castelló van voler amb els seus vots que el PP no sols fora el partit més votat, sinó que a més aconseguira formar govern en 70 municipis de la província. El suport majoritari va aconseguir a més ajudar a pujar a la presidenta provincial, Marta Barrachina, al govern de la Diputació amb majoria absoluta. “Hui tornem a donar les gràcies al 65% de la ciutadania que va confiar en el nostre projecte, 382.586 ciutadans que amb el seu vot sobirà van creure en este projecte que és el de tots”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

Hui, “amb la mateixa humilitat amb la qual cada dia treballem i ens obstinem a aconseguir el millor per a esta província i amb el compromís de complir els nostres objectius, seguim obstinats a créixer. I podem aconseguir-ho”. El 9 de juny “es presenta com una oportunitat per a continuar creixent i millorar, per a garantir benestar i aconseguir desenvolupament, per a reivindicar una Europa que treballe pel que realment importa als ciutadans”, ha declarat la líder provincial del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar