Marta Barrachina blinda la província com a pol d’atracció d’empreses amb la implantació d’una oficina que garantix estabilitat i desenvolupament

  • La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, assegura que enfront de les polítiques que amenacen a les indústries que són sinònim de riquesa, “els governs del Consell i la Diputació de Castelló oferim garanties que afermen les oportunitats”

 

  • El PPCS presenta propostes en tots els ajuntaments i en Diputació en defensa de la llibertat de les empreses per a decidir on establir la seua seu social “enfront de xantatges”. “L’oficina proposada per Mazón assegura drets i llibertats”, assenyala

 

  • “Cal afavorir l’atracció d’indústries al territori perquè són les que creguen ocupació i benestar a les famílies de la nostra província”. “El millor incentiu és el que assegura una política serena i assenyada”, declara la presidenta provincial del PPCS

 

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha reivindicat a la província com a pol d’atracció per a les empreses amb la implantació d’una oficina a nivell autonòmic que “Carlos Mazón ha proposat p llaura donar estabilitat als qui arrisquen la seua capital per a generar ocupació”.

La presidenta provincial del PPCS ha afirmat que enfront de les polítiques que empren l’amenaça per a fomentar l’arribada d’empreses al seu territori, “els governs del Consell i de la Diputació Provincial de Castelló garantim les millors oportunitats enfront de xantatges”. “L’oficina proposada pel president Carlos Mazón assegura drets i llibertats”, assenyala.

“Cal afavorir l’atracció d’indústries al territori perquè són les que creguen ocupació i benestar a les famílies de la nostra província”. I per a la presidenta provincial del PPCS, “el millor incentiu és el que assegura una política serena i assenyada”, declara Marta Barrachina.

Des del PPCS consideren el sector empresarial com un node econòmic bàsic per al territori que garantix la creació d’ocupació i benestar a les famílies. “Assegurar la seua estabilitat a la nostra província és una obligació i un deure per als qui com nosaltres, des del PP, defensen la qualitat de vida i les oportunitats de tots els veïns de Castelló”.

És per això que des del PPCS “registrarem en tots els ajuntaments de la nostra província, com ja hem fet en la Diputació Provincial de Castelló, una proposta perquè el Govern d’Espanya no modifique la llei de societats de capital en les seues disposicions relatives al domicili de les societats”. “No podem acceptar que Pedro Sánchez permeta aprovar beneficis fiscals per a incentivar que les empreses traslladen la seua seu social des de la Comunitat Valenciana, o altres autonomies, a Catalunya”. “Hem de treballar per a beneficiar al nostre territori i per a frenar el seu desmantellament, com pretén el Govern d’Espanya”, ha declarat la líder provincial del PPCS.

“Per este motiu ens trobaran sempre en la defensa de la llibertat d’empresa i en contra d’establir sancions a aquelles empreses que no traslladen el seu domicili social a Catalunya”. “Vivim en un estat democràtic encara que al Partit Socialista intente destruir-lo”, ha conclòs Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar