Marta Barrachina aplaudeix l’elecció de Juanma Cerdá com a vicepresident de la FVMP per a “forjar el millor futur per a la nostra província”

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, assumeix el càrrec després de la celebració de la XVI Assemblea General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. “Juanma és compromís, sensibilitat, treball i dedicació pels altres”, tal com li defineix la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina

Al costat de Juanma Cerdá, s’incorporen al consell de govern de la FVMP l’alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut; l’alcaldessa de Segorbe, Carmen Climent; l’alcalde de La Jana, César Simó; l’alcaldessa de Matet, Rosa Guillermo; l’alcalde de Torás, Carlos del Río; i l’alcalde de Cortes de Arenoso, Florencio Catalán

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha aplaudit l’elecció de Juanma Cerdá com a vicepresident primer de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) en la XVI Assemblea General que ha tingut lloc hui en Fira València.

“Vull agrair a Carlos Mazón la confiança en un dels nostres alcaldes per a ocupar la vicepresidència primera de la FVMP. Celebre enormement l’elecció de l’alcalde de Benicarló per a assumir aquesta responsabilitat perquè estic convençuda que es deixarà la pell per millorar el futur d’aquesta província i de tota la Comunitat Valenciana. És un èxit per a Castelló i per al conjunt de la nostra autonomia”, ha declarat Marta Barrachina.

Una elecció que “aporta a la FVMP compromís, sensibilitat, treball i dedicació pels altres. Perquè Juanma Cerdá és l’exemple de la voluntat i lliurament convençut, garant de la concòrdia i amant del diàleg. Un alcalde que mira als ulls i l’obstinació i l’obstinació dels quals per aconseguir objectius no cessa mai”, ha manifestat la presidenta provincial del PPCS.

La sessió per a la renovació dels membres dels òrgans de gestió de la FVMP per al mandat 2023-27 ha permés així mateix que s’elegisquen les alcaldesses i alcaldes que formaran part del consell de govern. En ell seran presents l’alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut; l’alcaldessa de Segorbe, Carmen Climent; l’alcalde de La Jana, César Simó; l’alcaldessa de Matet, Rosa Guillermo; l’alcalde de Torás, Carlos del Río; i l’alcalde de Cortes de Arenoso, Florencio Catalán. “Tots ells són una veu coral i representativa de tot el que té de bo aquesta província”, ha manifestat la líder del PP provincial.

Per això, “estic plenament convençuda que donaran el millor de si mateixos per a cultivar el millor dels futurs per a Castelló i el conjunt de la Comunitat Valenciana. Les seues veus, les seues demandes, les seues inquietuds, serviran d’altaveu de milers de ciutadans que reclamen recursos i prestacions que milloren la seua qualitat de vida i benestar. I nosaltres serem ací per a elevar aqueixes exigències amb el desig d’aconseguir acords que permeten executar-les”, ha declarat la presidenta provincial del PPCS.

Finalment, Marta Barrachina ha posat en valor la fi de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. “El seu poder concentra el municipalisme, és el fòrum de tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana i és en aquesta plaça pública es plantegen desafiaments i reptes als quals alcaldes com jo s’enfronten dia a dia per a superar barreres i limitacions. Tindre veu en ella és un valor afegit per a les famílies d’aquesta província”, ha rematat la presidenta provincial del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar