Marta Barrachina anuncia una inversió de 1,2 milions d’euros per a millorar la CV-203 i contribuir a consolidar la població dels xicotets municipis i a vertebrar la província

  • La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, anuncia la inversió durant la seua visita a la carretera
  • Els municipis xicotets són la columna vertebral de la nostra província i des de la Diputació treballem per a donar resposta a les seues necessitats, inquietuds i demandes”, ha subratllat la presidenta del govern provincial

 

“Els municipis xicotets són la columna vertebral de la nostra província i des de la Diputació treballem per a donar resposta a les seues necessitats, inquietuds i demandes”. Així s’ha referit la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, durant la seua visita a la CV-203, en la qual ha anunciat la inversió provincial de 1,2 milions d’euros en esta carretera.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha visitat la carretera al costat del vicepresident i responsable de l’àrea d’Infraestructures, Héctor Folgado; el diputat provincial de la comarca de l’Alt Palància, Sergio Fornas; així com les alcaldesses d’Higueras i Pavías, Mercedes Gimeno i María del Carmen Vives, respectivament.

Per a la màxima representant de la institució provincial, “cada infraestructura que millorem, com la CV-203, ajuda a consolidar la població dels xicotets municipis i a vertebrar el nostre territori”. “En esta carretera veiem reflectida la nostra promesa de resposta àgil i pròxima als municipis, un compromís que es traduïx en obres concretes i tangibles”, ha subratllat Marta Barrachina, qui ha incidit en què la millora de les infraestructures de la província de Castelló és “una de les reivindicacions més demandada pels nostres alcaldes i veïns, i des de l’administració provincial treballarem per a poder donar resposta a totes les seues necessitats”.

L’actuació prevista a executar per part del govern provincial en la CV-203 durant el present exercici està emmarcada en el full de ruta establit amb la finalitat de millorar la xarxa viària del conjunt de la província. “Disposar una xarxa de carreteres provincial òptima i en les millors condicions resulta imprescindible des del punt de vista de la seguretat viària però, a més, és fonamental per a la generació d’oportunitats i desenvolupament econòmic sobretot en els municipis d’interior de Castelló”, ha afegit la presidenta del govern provincial.

A més de la inversió de 1,2 milions d’euros anunciada per l’executiu provincial, la Generalitat Valenciana ha assignat 100.000 euros per a la realització durant este any 2024 de projectes per a la millora d’infraestructures a la província de Castelló. Sobre aquest tema, el vicepresident Héctor Folgado va mantindre a principi de mes una reunió amb la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, en la qual es van plantejar accions estratègiques i diferents línies de col·laboració per als anys 2024-205 que milloren la xarxa de carreteres de la Conselleria a la província de Castelló. En eixe sentit, totes dues administracions estan treballant de manera conjunta perquè la Generalitat Valenciana destine l’any vinent 5 milions d’euros, amb la finalitat de poder dur a terme les millores necessàries que complementen l’actuació anunciada hui per la presidenta de la Diputació de Castelló en una carretera que vertebra municipis tan importants de l’Alt Palància. “Treballem junts, totes les administracions, per a millorar els nostres municipis i superar els seus desafiaments”, ha finalitzat la presidenta Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar