Marta Barrachina: “Amb el Gran Premi Castelló – Ruta de la Ceràmica ressaltem l’excel·lència de la ceràmica, impulsem el nostre escenari esportiu i apostem per la desestacionalització”

  • La presidenta de la Diputació Provincial participa en la primera edició de la prova ciclista impulsada per la institució provincial que reunix els millors ciclistes i equips de tot el món en l’arrancada de la temporada
  • Amb el GP Castelló – Ruta de la Ceràmica la nostra província es posiciona en l’inici del calendari mundial, es convertix en l’epicentre del ciclisme i mostra en majúscules el nostre escenari esportiu”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial

 

“Amb el Gran Premi Castelló – Ruta de la Ceràmica ressaltem l’excel·lència de la ceràmica, impulsem el nostre escenari esportiu i apostem per la desestacionalització”. Així s’ha expressat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló en l’inici de la prova esportiva es disputa este diumenge i que reunix els millors ciclistes i equips de tot el món en l’arrancada de la temporada.

La prova ciclista internacional, de categoria 1.1, impulsada per la Diputació de Castelló, s’ha iniciat este diumenge a les 12.50 hores des del Passeig Ribalta de Castelló. Abans, a l’entorn del Passeig Morella i el Parc Ribalta han estat tots els equips participants que han pogut compartir amb els seus aficionats els minuts previs a l’inici de la competició.

A les 11.30 hores s’ha iniciat la presentació d’equips i, després de conéixer als 18 equips i més de 120 ciclistes, s’ha donat el tret d’eixida a les 12.50 hores de forma neutralitzada. Uns minuts abans, totes les autoritats amb Marta Barrachina, presidenta de la Diputació de Castelló al capdavant, i al costat del director de l’organització José Cabedo, han realitzat el protocol·lari tall de cinta.

La màxima representant de la institució provincial ha posat en valor esta prova ciclista “i hui és un dia important per a l’esport de la província ja que amb el GP Castelló – Ruta de la Ceràmica la nostra província es posiciona en l’inici del calendari mundial, es convertix en l’epicentre del ciclisme i mostra en majúscules el nostre escenari esportiu”. “Hem fet un salt al ciclisme professional i això és imparable”, ha incidit Marta Barrachina.

La presidenta del Govern Provincial ha afegit que la prova esportiva reflectix perfectament els interessos de la província, “destacant la gran fusió entre ceràmica i atractius turístics”.

Quant al desenvolupament de la prova, esta primera edició, amb eixida a Castelló i meta en el Museu del Taulell d’Onda, recorrerà un total de 14 termes municipals, passant per Borriol, la Pobla Tornesa, Cabanes, Benlloch, Serra d’en Galceran, Vall d’Alba, Vilafamés, Sant Joan de Moró, l’Alcora, Ribesalbes, Suera i Tales. “Un total de 176,9 quilòmetres que els ciclistes recorreran per tota la nostra província i que permetrà mostrar el gran potencial de la nostra província a tots els nivells”, ha finalitzat la presidenta de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar