Marta Barrachina advoca per baixar impostos als agricultors i desembossar l’A-7 a Catalunya per a fixar població al Baix Maestrat

 

  • La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, afirma que la revolució fiscal ha d’arribar al conjunt d’activitats de les comarques de l’interior
  • “Les infraestructures són fonamentals per a mantindre i crear ocupació i per això el PP és conscient de la necessitat d’ampliar l’A-7 fins a Catalunya”, indica Marta Barrachina

 

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, advoca per baixar impostos als agricultors i ramaders així com per desembossar l’ampliació de la A-7 a Catalunya per a fixar població a la comarca del Baix Maestrat. Barrachina afirma que la revolució fiscal que planteja el president regional del PP en la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha d’arribar al conjunt d’activitats de les comarques de l’interior, on la creació de riquesa i la generació d’ocupació són determinants per a lluitar contra la despoblació. 

A més, “les infraestructures són fonamentals per a mantindre l’ocupació existent i poder crear nous llocs de treball i, per això, en el Partit Popular som conscients de la necessitat d’ampliar l’A-7 fins a Catalunya”, indica Marta Barrachina. 

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló ha fet aquestes declaracions durant la seua visita aquest dimecres a diverses empreses de la comarca del Baix Maestrat, on en aquesta ocasió ha visitat els municipis de Traiguera i Xert. “El suport als agricultors, ramaders i emprenedors de qualsevol àmbit econòmic és crucial per al futur dels municipis de l’interior, per la qual cosa des del Partit Popular reiterem el nostre compromís amb la creació d’ocupació a la província de Castelló i, especialment, amb les zones despoblades a través del suport a empreses estratègiques que estan ajudant a activar econòmicament la comarca del Baix Maestrat”, explica la líder provincial del PP. 

“Hi ha multitud d’empreses i emprenedors de la comarca del Baix Maestrat que són un exemple que les activitats empresarials en les zones de l’interior, tant lligades a l’agricultura i la ramaderia com a altres sectors, poden ser també rendibles i viables”, indica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló explica que una de les mesures que proposa el Partit Popular en la Comunitat Valenciana és “portar la política fiscal agrícola a la mínima tributació possible i fer-la el més atractiva possible per als joves, amb reduccions del tram autonòmic, beneficis de l’impost a persones físiques i tipus superreduits per a deduccions en l’IRPF”.

A més, la presidenta provincial del PP de Castelló recorda que per a incentivar l’activitat econòmica a les comarques de l’interior “és determinant l’aposta per les infraestructures útils”. En aquest sentit, Barrachina repta al Govern del PSOE a traure del calaix les infraestructures pendents a la província com la prolongació de l’autovia A-7 a Catalunya. “L’interior de la província de Castelló continua hui pendent que el PSOE culmine el tram de l’autovia A-7 entre Vilanova d’Alcolea i La Jana, una connexió desenvolupada pel PP com una artèria vertebral per a l’interior de la província de Castelló que ha sigut abandonada pel Govern en el seu últim tram malgrat estar redactat el projecte i previst el pressupost”, explica Barrachina.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar