Marta Barrachina activa el Pla Impulsa i dota als municipis de la província del major programa inversor per a generar riquesa, creixement i millorar la qualitat de vida dels castellonencs

  • La presidenta provincial del *PPCS afirma que “l’atenció als municipis i als castellonencs és l’objectiu que vertebra les polítiques del Partit Popular a tots els nivells”

 

  • La líder del PPCS a la província de Castelló situa com una prioritat de la seua política “garantir el benestar dels veïns de la meua província promovent inversions que lliurement decidisquen i facilitant els tràmits per a ser diligents i eficaços”

 

  • “La política és l’art de resoldre i liderar. I en això ens hem obstinat amb humilitat i compromís. Ho estem fent possible amb l’escolta activa que garantix que enfront dels problemes sempre hi ha solucions”, afirma Marta Barrachina

 

“El Pla Impulsa que hem aprovat en la Diputació Provincial de Castelló dota als municipis de la província del major programa inversor per a generar riquesa, creixement i millorar la qualitat de vida dels castellonencs”. Així ho ha declarat la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, qui ha posat en valor que “el Pla Impulsa té en compte les múltiples realitats que existixen a la nostra província i, per això, vela i perseguix donar solució a les necessitats de cadascun dels 135 municipis de la nostra província”.

“Perquè no tots els pobles són iguals ni tampoc les necessitats i urgències que els afecten. Perquè cada municipi té unes peculiaritats i la població demanda uns servicis. Perquè garantir el benestar dels castellonencs és un repte de les polítiques del PP i l’hem fet possible amb un pla que promou inversions que lliurement decidisquen des dels municipis i que facilita els tràmits per a guanyar en agilitat i eficàcia”.

Així ho ha definit la presidenta provincial del PPCS, convençuda de “que en este programa s’inclouen totes les sensibilitats, les opinions i les circumstàncies que envolten a un territori únic: la nostra província de Castelló”, ha manifestat la líder del PPCS.

El Pla Impulsa fixa la inversió a dos anys i creix fins als 31.689.780 euros per a “promoure actuacions de major envergadura i garantir que qui desitge finançar un projecte ambiciós compte amb el fons suficient com per a poder fer-lo possible”. Un programa “que naix amb el convenciment de ser útil” i, per això, torna a introduir l’opció de finançar la despesa corrent fins al 40% i l’oportunitat d’aprofitar les baixes en les adjudicacions per a reinvertir-les en projectes d’utilitat.

I tot això amb el compromís “de la política útil, que avança el 50% del fons i abona la resta amb la presentació dels certificats corresponents en el cas de les obres”. Per als qui desitgen dedicar-ho a la despesa corrent, l’acompte serà del 100% en la primera anualitat i del 100% en la segona sempre que s’haja justificat l’anualitat anterior i el pressupost de 2025 haja entrat en vigor.

“El Pla Impulsa reconeix el compromís del Partit Popular amb l’interior. Els més xicotets, els que menys recursos ixen guanyant. Perquè l’interior és vida i nosaltres desitgem insuflar oxigen amb ajudes extraordinàries per nombre de pedanies. I és el que hem fet”.

Una picada d’ullet eficaç i directa al qual se suma el recolzament a les mancomunitats com a eines de gestió bàsica per als pobles més xicotets de la província. Ingressaran 1.307.200 euros entre 2024 i 2025 per a executar projectes d’obra, subministraments o finançar despesa corrent. “La llibertat impera en un pla al servici de la província”, ha declarat la presidenta del PPCS.

 

Tal dit tal fet

Marta Barrachina ha confessat, a més, el seu desig que el Pla Impulsa “fora un fet” perquè “volíem acabar amb les promeses incomplides”. “Els municipis han de saber que no s’eternitzarà el cobrament dels fons i que seran una realitat immediata perquè sabem les tensions econòmiques que es patixen quan s’ha de pagar i no hi ha fons amb què fer-ho”.

És per això, ha declarat la líder provincial del PPCS, que “reduir la burocràcia era un desafiament en llaures a guanyar en eficàcia”. “Fer-ho possible un objectiu que desitgem materialitzar amb un pla que desitja servir a la província, fer felices als castellonencs i liderar un territori únic i singular”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar