Marciano Gómez: “Estem elaborant el pla director del nou Hospital General de Castelló per a iniciar les obres al més prompte possible”

  • El conseller de Sanitat assistix a la presentació del nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló
  • Assenyala que el nou hospital suposarà “el projecte emblemàtic més important per als castellonencs i per a la província de Castelló”

 

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha destacat durant la presentació del nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló que des de la Conselleria de Sanitat “estem treballant en l’elaboració del pla director definitiu del nou Hospital General de Castelló, per a iniciar les obres al més prompte possible”.

Les parcel·les en les quals se situarà el nou centre sanitari ja s’han adquirit pràcticament totes, segons ha afirmat el conseller. Gómez ha destacat la importància d’esta infraestructura, “ja que suposarà el projecte emblemàtic més important que tindrà la sanitat castellonenca durant esta legislatura i un dels més importants de la província de Castelló”.

D’altra banda, el titular de Sanitat ha fet referència a la nova direcció del Departament de Salut de Castelló, “un equip que forma part d’esta casa, que la coneix i que hi treballarà”.

“La nostra intenció és començar ja a instaurar polítiques de qualitat, polítiques d’eficiència i polítiques d’alt nivell de satisfacció per als ciutadans, i amb l’equip directiu que hem triat serà tot un èxit”, ha asseverat Marciano Gómez.

El nou equip està format per Raúl Ferrando Piqueres, gerent del Departament de Salut de Castelló; Rocío Ramos Aparici, directora mèdica de l’Hospital General de Castelló; Adelina Corbacho Godes, directora mèdica d’Atenció Primària; Patricia Barrué Galiano, directora d’infermeria; Graciela Alcaide Montoliu, directora d’infermeria d’Atenció Primària, i Lidón Vilar Fabra, directora econòmica.

L’Hospital General de Castelló es troba en un procés d’ampliació i modernització d’infraestructures assistencials, com ara la renovada unitat de farmàcia de pacients externs, ja en funcionament, així com l’ampliació del bloc quirúrgic amb una nova unitat de cirurgia major ambulatòria, que es troba en la fase final de les obres.

A més, l’hospital compta amb dos ressonàncies magnètiques noves, tres TAC i un angiògraf biplà d’última generació, i en breu entrarà en funcionament un equip de radioteràpia intraoperatòria.

Finalment, quant a les obres d’ampliació del servei d’Urgències, el personal tècnic de l’empresa adjudicatària està desenvolupant a les instal·lacions de l’hospital treballs previs que començaran a ser visibles a partir de la setmana que ve.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar