Llum verda al Pla Especial de reserva de sòl per a la primera fase del bulevard entre Alcalà i Alcossebre

Contempla la connexió entre el camí Sant Miquel i la bassa Espitges i comptarà amb una zona de carril bici i per als vianants

27/05/2022: L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat de manera inicial el Pla Especial de reserva de sòl per a la millora de la connexió viària entre el nucli d’Alcalà, des del camí Sant Miquel fins a la bassa Espitges. Es tracta de la primera fase del bulevard Alcalà-Alcossebre, que contempla la connexió entre els dos nuclis a través de zones de carril bici i per als vianants. Una vegada se sotmeta a exposició pública aquest Pla Especial, l’Ajuntament deurà aprovar-lo provisionalment i sol·licitar la seua aprovació definitiva a la Conselleria.

L’Alcalde Francisco Juan ha lamentat la demora acumulada ja que “al juliol de 2020, l’Ajuntament va remetre a la Conselleria de Medi Ambient tota la documentació necessària per a realitzar el tràmit però ha tardat quasi dos anys a arribar quan es tracta d’un projecte de la màxima prioritat i molt il·lusionant per al nostre municipi”. Juan explicava que “aquest futur bulevard es realitza per fases per a facilitar la seua construcció” i recordava que “aquest primer tram es finançarà a través de fons europeus ja que està inclòs en el Pla de Sostenibilitat Turística, per la qual cosa la nostra intenció és que comence a ser una realitat al més prompte possible”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar