L’Executiva Provincial del PSPV aprova la constitució del comité electoral per a les europees amb l’objectiu de tornar a ser la força més votada a Castelló

La direcció provincial proposa Fabián Molina per a presidir la gestora de Castelló de la Plana i activa el mecanisme per a renovar l’executiva localL’Executiva del PSPV-PSOE de Castelló ha aprovat aquest dimarts a l’Alcora la constitució del comité electoral per als comicis europeus del 9 de juny. Un comité ampli, format per 30 persones, que estarà presidit pel secretari d’Organització provincial Joan Morales.

Segons el secretari general, Samuel Falomir, “el nostre objectiu és treballar sense descans perquè el PSOE torne a ser la força més votada en les eleccions europees i que Espanya continue sent un actor fonamental a Europa”. “Si som forts a nivell europeu, serem capaços de traure-li encara més profit a la senda de futur, modernització i progrés que vam iniciar ara fa cinc anys amb l’arribada de Pedro Sánchez a la presidència del Govern”.

“Eixim a guanyar amb la força de ser l’estat que més creix a Europa, amb l’economia més robusta i amb la major taxa de creació d’ocupació del vell continent. Aquest dia 9 votem entre una Europa més justa i solidària o una UE en blanc i negre que retrocedeix en drets”. Falomir ha apel·lat a la unitat de tota la militància per a “tornar a ser la força política més votada en les eleccions europees” i “frenar l’ona ultradretana que amenaça els valors democràtics i la convivència”.

Gestora de Castelló de la Plana
En un altre ordre de coses, la direcció provincial també ha aprovat remetre a la Comissió Executiva Federal del PSOE i al Comité d’Ètica i Garanties de País la proposta de designació d’una Comissió Gestora per a l’agrupació de Castelló de la Plana. La creació d’aquest òrgan provisional s’activa després de la dimissió de més de la meitat dels components de l’executiva local, la qual cosa ha activat el mecanisme estatutari per a la constitució d’una gestora que dirigisca l’agrupació fins a la conformació d’una nova junta.

La Comissió Gestora estarà presidida per Fabián Molina, qui fora secretari general de l’agrupació de Castelló de la Plana entre 1987 i 1991. Li acompanyaran com a vocals Patrícia Porta, Toni Lorenzo, Merxe Prats, Javier García i Sol Sorribes. La gestora tindrà com a principal objectiu la normalització del funcionament de l’agrupació i la convocatòria d’un congrés extraordinari en un termini màxim de 90 dies.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar